Goodbye DPI guvenli mi?

Bilgisayarı sömürdüğüne dair hiçbir kanıt yok etrafta şu an ben de kullanıyorum bu da sistemin SS i

1739464062253.png

eğer orjinal repodan indirirseniz hiç bir problem yaşamazsınız. Hayatında bir satır kod yazmamış çok bilmişlere güvenerek her şeye virüs demeyin, adam uygulamayı silemediği için
“hmm mining olduğunu düşünüyorum hocam” falan yazıyorlar ya. OLM AÇIK KAYNAK 26.0k >STAR ALAN BİR REPO NASIL VİRÜS OLSUN!? bir gün çıkıp linux’a da virüs diyecekler diye korkuyorum :D

Açık ve net söyleyeyim bilgisayarımın içine etti bu uygulama ekran kartımın bir fanı arıza yaptı takılıyordu ne hikmetse. Korsan hiçbir şey indirmedim bu zamana kadar. Sadece goodbye DPI programını yükledim. Format attınca ekran kartı kendine geldi bu arada fan falan takılmıyor ısınmıyor. Yanlış anlamayın ama kimse kara kaşınıza kara gözünüze o uygulamayı bedava sunmaz bedava ise altında elbet bir şey vardır adamlar krizi fırsata çevirdi hepsi bu.

Bilgisayarı sömürdüğüne dair hiçbir kanıt yok etrafta şu an ben de kullanıyorum bu da sistemin SS i

Eki Görüntüle 2423002

Hocam zaten oraya girdiğinde virüs her ne olursa olsun çalışmayı durdurur orada göremezssin özellikle mining virüsleri fark edilmemek için kendini kapatır goodbydi bence kullanmayın ve kullandırtmayın zaten bilgisayara kurduktan sonra ayrıntılı performansınıza bakın bir düşüş mevcut mining var diyemem ama yok ta diyemem tavsiye etmiyorum kullanmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı