Goodbye DPI kullanırken Ubisoft Connection açılmıyor

GoodbyeDPI kapatın, Ubisoft Launcher'ı açın. Açtıktan sonra GoodbyeDPI açın. Bu uygulama açıkken Ubisoft açılmaz.

Ben R6 oynarken aynı sorunu yaşıyordum. Oyunu açıp ondan sonra GoodbyeDPI açıyordum ama şu an splitwire kullanıyorum hangisi işine geliyorsa onu deneyebilirsin.

Teşekkürler

Ben R6 oynarken aynı sorunu yaşıyordum. Oyunu açıp ondan sonra GoodbyeDPI açıyordum ama şu an splitwire kullanıyorum hangisi işine geliyorsa onu deneyebilirsin.
Splitwire'da ki hangi programı kurdunuz ve bu sorun kalktı sizde acaba ?

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Splitwire'daki hangi programı kurdunuz ve bu sorun kalktı sizde acaba?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki sürüm ile kullanıyorum. Sorunum çözüldü evet.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki sürüm ile kullanıyorum. Sorunum çözüldü evet.

O programı biliyorum ama içinde bir sürü seçenekler var ya,onu soruyorum. Mesela ilk 2'yi tek tek denedim ama ubisoft connect açılmadı ve bu arada TT kullanıyorum internet.

O programı biliyorum ama içinde bir sürü seçenekler var ya, onu soruyorum. Mesela ilk 2'yi tek tek denedim ama Ubisoft Connect açılmadı ve bu arada TT kullanıyorum internet.

Son versiyondaki çok seçenekten nasıl kuruluyor bilmiyorum ben videodaki versiyonu kullanıyorum hocam maalesef. Ben standart kurulum seçerek kurmuştum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı