Goodbye DPI yönetici olarak çalıştırılamıyor

FROSTY1ONE

Hectopat
Daha fazla  
ZIP üzerinden dosyayı çıkartıyorum, yönergeleri uyguladığımda service_install_dnsredir_turkey dosyasını yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle "Evet" diyerek açmaya çalışıyorum ama CMD ekranı gelmiyor. Ancak normal bir şekilde yönetici olarak çalıştırmadan açtığımda CMD ekranı geliyor.
Yardımcı olursanız çok minnettar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik duvarınız kapalımı ya da anti virüsünüz? Direkt goodbydpi açın dosylardan BAT dosyasını değil.

Güvenlik duvarım kapalı anti virüsüm de aynı şekilde EXE dosyasını açtığımda GoodbyeDPI is now running yazısı çıkıyor ona rağmen değişen bir şey olmuyor anlayamadım daha önce bilgisayarımda kullanıyordum temiz bir format attım şu an açılmıyor nedense.

@FROSTY1ONE
Önce klasör içinde bulunan service_remove yi kullanın. Sonra aşağıdaki mesajı uygulayın.

@FROSTY1ONE
turkey_dnsredir.cmd
dosyasına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. Açılan pencereyi kapatmayın, küçültün.
Çıkış yapmak istediğinizde pencereyi kapatın.

@FROSTY1ONE
Önce klasör içinde bulunan service_remove yi kullanın. Sonra aşağıdaki mesajı uygulayın.

@FROSTY1ONE
Turkey_dnsredir. CMD.
Dosyasına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. Açılan pencereyi kapatmayın, küçültün.
Çıkış yapmak istediğinizde pencereyi kapatın.

Bu yönergeyi uyguladığımda service_remove açılmadı (yönetici olarak çalıştırmama rağmen) ama turkey_dnsredir. CMD çalışıyor. Benim anlamadığım konu formattan önce ben direk kalıcı olarak BAT dosyası ile kurulumu yapmıştım hiçbir sıkıntı yoktu şu an nedense BAT dosyalarını yönetici olarak çalıştıramıyorum pencere gelmiyor.

@FROSTY1ONE
Kalıcı olmaması daha iyi.
Ben de kullanıyorum ve asla kurmadım.
İstediğim zaman açmak istediğim zaman kapatmak varken neden kurayım ki? (Kurarsanız kaldırmadan kapatılmıyor.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı