Windows 10 GoodbyeDPI yönetici olarak çalıştırılamıyor

wozhiee

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600 - RX 7700 XT
Meslek
Teknik Ressam
Selam dostlar, malum ülkemizde birkaç problemden dolayı bazı uygulamalar kapalı, ulaşmak için farklı uygulamalar kullanabiliyoruz. Ben eski PC de GoodbyeDPI kullanabiliyordum fakat yeni PC de uygulamayı yönetici olarak çalıştıramadığım için kullanamıyorum, sebebini bilen var mıdır?

(Windows aktif değil bu yüzden yönetici çalıştırma olmayabilir diyenler oldu, ve Microsoft hesabı da yok)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, malum ülkemizde birkaç problemden dolayı bazı uygulamalar kapalı, ulaşmak için farklı uygulamalar kullanabiliyoruz. Ben eski PC de GoodbyeDPI kullanabiliyordum fakat yeni PC de uygulamayı yönetici olarak çalıştıramadığım için kullanamıyorum, sebebini bilen var mıdır?

(Windows aktif değil bu yüzden yönetici çalıştırma olmayabilir diyenler oldu, ve Microsoft hesabı da yok)
Komut dosyalarına sağ tıkladığınızda açılan pencerenin ekran görüntüsünü bizimle paylaşabilir misiniz acaba ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 123
Hocam indirdiğiniz .zip dosyası içerisinden doğrudan çalıştırmayı deniyorsunuz.
Öncelikle bu .zip dosyasını bir klasöre ayıklayın. Sorununuzun çözüldüğünü göreceksiniz.
Sağolun hocam, lisans almaktan kurtardınız beni :D daha öncesinde zip dosyasının içinde de çalıştırabiliyodum galiba, o yanılttı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı