GoodbyeDPI bağlantınız gizli değil hatası

Dostum sağ ol sayende indirebildim fakat kurarken sunucuya bağlanılamadı hatası veriyor bunun çözümü var mıdır?
Kurmanıza gerek yok. Buradan indirip, klasöre çıkartıp, turkey_dnsredir'i yönetici olarak çalıştırmanız yeterli.
1737891047857.png

Son düzenleme:
Merhaba, yeni bir bilgisayara geçtim. Discord'u indirmek için GoodbyeDPI indirdim. Fakat Discord'un sitesine girdiğim zaman bağlantınız gizli değil hatası alıyorum. Ne yapmam lazım?

Bende aynı sorunu yaşıyordum, tarayıcıyı açıp kapattığımda sorun çözüldü açıkçası, eğer bu şekilde çalışmıyorsa konudakilerin yazdıklarını yapman daha mantıklı olabilir.

Merhaba, yeni bir bilgisayara geçtim. Discord'u indirmek için GoodbyeDPI indirdim. Fakat Discord'un sitesine girdiğim zaman bağlantınız gizli değil hatası alıyorum. Ne yapmam lazım?
Aynı hatayı bende çok yaşıyordum fakat eğer çözümü bulamadıysanız anlatabilirim. Öncelikle ben GoodbyeDPI Turkey versiyonunu kullanıyorum haberiniz olsun, bende yasaklı olan websitelere girdikten birkaç dakika sonra o hatayı alıyordum ve çözümü açıkcası kendim kurcalayarak buldum, ilk öncelikle kullandığımız tarayıcının Ayarlar sekmesine giriyoruz, sonrasında Gizlilik ve Güvenlik sekmesine oradan da Güvenlik'e tıklıyoruz sonra gördüğümüz sekmede Güvenli DNS kullan seçeneği var, bunu aktifleştirip "Cloudfare (1.1.1.1) ya da dilediğiniz bir DNS'i seçebilirsiniz ben Cloudfare'i öneririm, bilgisayarda yapmanız gereken bir işlem yok ayrıca, eğer işe yararsa çözüm olarak işaretleyebilir misiniz, iyi günler dilerim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı