Merhaba. Sabah GoodbyeDPI turkeyi indirdim calistiriyorum GoodbyeDPI is running diyor ama Roblox acilmiyor bazen cok nadiren aciliyor ama tekrar denedigimde acilmiyor. Nedeni nedir?
Merhaba. Sabah GoodbyeDPI turkeyi indirdim calistiriyorum GoodbyeDPI is running diyor ama Roblox acilmiyor bazen cok nadiren aciliyor ama tekrar denedigimde acilmiyor. Nedeni nedir?
Bu arada bende hala açılıyor. Benimde DNS 1.1.1.1 hem de.Sanırım sorun genel eskiden cloudfare 1.1.1.1 yani DNS'ye bağlı iken girilebiliyordu ama şimdi olmuyor illa WARP olması gerekiyor sanırım Türkiye bu konuda bir şeyler yapmış.
Cloudfare kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum.
O zaman onu kullanın iyi oyunlar bu arada ne oynuyorsunBu arada bende hala açılıyor. Benimde DNS 1.1.1.1 hem de.
Sanırım sorun genel eskiden cloudfare 1.1.1.1 yani DNS'ye bağlı iken girilebiliyordu ama şimdi olmuyor illa WARP olması gerekiyor sanırım Türkiye bu konuda bir şeyler yapmış.
Sanırım sorun genel eskiden cloudfare 1.1.1.1 yani DNS'ye bağlı iken girilebiliyordu ama şimdi olmuyor illa WARP olması gerekiyor sanırım Türkiye bu konuda bir şeyler yapmış.
Vallah 4-5 yıldır ilkokul arkadaşımla konuşmadığımız için oynamıyorumO zaman onu kullanın iyi oyunlar bu arada ne oynuyorsun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.