WindowsPlus
Nanopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
İnternet Araçları kategorisine bakıyorum, tonlarca GoodbyeDPI aracının çalışmaması ile ilgili sorunlar görüyorum. Bu sorunlara karşı çözüm üretmek için bu konuyu açıyorum. Ayrıca bu sorunların başka sebeplerden dolayı çözülememe ihtimalinin olabileceğini de hatırlatmalıyım.
Öncelikle GoodbyeDPI aracını doğru düzgün şekilde kullanmıyor olabilirsiniz.
Bu aracın Türkiye versiyonunu indirdiğinizden emin olmalısınız. Türkiye versiyonunu buradan indirebilirsiniz. Dosyayı indirdikten sonra klasöre ayıklamayı unutmayın. Daha sonra benim yaptığım gibi turkey_dnsredir.cmd dosyasını çalıştırmanız yeterlidir. Buna rağmen çalışmıyorsa bu durumda ne yapmalısınız?
Öncelikle GoodbyeDPI aracını doğru düzgün şekilde kullanmıyor olabilirsiniz.
Bu aracın Türkiye versiyonunu indirdiğinizden emin olmalısınız. Türkiye versiyonunu buradan indirebilirsiniz. Dosyayı indirdikten sonra klasöre ayıklamayı unutmayın. Daha sonra benim yaptığım gibi turkey_dnsredir.cmd dosyasını çalıştırmanız yeterlidir. Buna rağmen çalışmıyorsa bu durumda ne yapmalısınız?
- Kaspersky veya başka bir antivirüs yazılımı buna neden oluyorsa antivirüsü devre dışı bırakınız.
- Ağ ve internet > Ethernet üzerinden 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak ayarlamanız gerekebilir.
Son düzenleyen: Moderatör: