GoodbyeDPI çalışmamaya başladı

Baletty

Decapat
Daha fazla  
Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadan Discord'a GoodbyeDPI turkey ile girebiliyordum fakat bugün nedense giremiyor. Hem Web'den hem uygulamadan da girmiyor. Silip yükledim falan ama düzelmedi. Service install yaparak değil direkt turkey_dnsredir EXE ile açıyordum fakat hiçbir şekilde service install yaparak falan da denedim ama girmiyor. Update failed diyor Discord. Normalde DNS ayarlamadan kullanırdım ama ayarlayarak da denedim ama düzelmedi. Hem 1.1.1.1'li olan hem 8.8.8.8'li olan DNS'lerle denedim.

Son düzenleme:
Stabil calisan bir şey degil zaten. En iyi yapabileceğin şey Chrome eklentisi olarak ücretsiz bir VPN kullan, webden gir Discord'a.

Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım ve Superonline kullanan arkadaşlarım dışında hiç sorun yaşayan da görmedim, herkeste sorunsuz stabil bir şekilde çalışıyordu.

Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım ve Superonline kullanan arkadaşlarım dışında hiç sorun yaşayan da görmedim, herkeste sorunsuz stabil bir şekilde çalışıyordu.

Bende Superonline var, o yüzden stabil degil demistim. Diğerlerinde çalışıyor olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Superonline var, o yüzden stabil degil demistim. Diğerlerinde çalışıyor olabilir.

Turkcell'de de çalışıyor.

Benim özel GoodbyeDPI dosyam var, içinde internetten bulduğum tüm kodları birleştirdim, ben de onu kullanıyorum. İsterseniz atabilirim.

Olur denemekte fayda var, atarsanız sevinirim.

İstersen not defterinde açıp inceleyebilirsin.

Her şeyden önce service remove diye bir şey var, onu yönetici olarak çalıştır. Hizmetlere yüklediğin GoodbyeDPI'ı silsin.

Bu .bat dosyalarını kendi GoodbyeDPI klasörüne at. Başında GoodbyeDPI yazanları ilk dene. Çalışanı bulduğunda onun service install dosyasına bas ve hizmetlere yükle.
Denerken tüm uygulamalara gir mesela Chrome, Discord, Steam, Epic Games, Ubisoft gibi.

İstersen not defterinde açıp inceleyebilirsin.

Her şeyden önce service remove diye bir şey var onu yönetici olarak çalıştır. Hizmetlere yüklediğin GoodbyeDPI'ı silsin.

Bu .bat dosyalarını kendi GoodbyeDPI klasörüne at. Başında GoodbyeDPI yazanları ilk dene. Çalışanı bulduğunda onun Service install dosyasına bas ve hizmetlere yükle.
Denerken tüm uygulamalara gir mesela Chrome, Discord, Steam, Epic Games, Ubisoft gibi.

Tamamdır çözdüm sorunu ama teşekkürler yine de. Çalışmayan arkadaşıma atarım o dener. AdGuard uygulamasını kapatınca düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı