Goodbyedpı çalışmıyor

• Konuyu başlatan gktu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 11.968

gktu

Hectopat
Selam, goodbyedpi adlı uygulama hiçbir şekilde hiçbir sitede çalışmıyor. Öncesinde WARP'ı 1 kere açıp DC'ye girince kapatıyordum öyle Full girebiliyordum DC'ye. Ancak şu anda olmuyor o da.

Tek yapmanız gereken 2_any_country_dnsredir. CMD'yi çalıştırmak ve açık tutmak. Bu şekilde yaptığınızda çalışmıyor mu? Ben de kullanıyorum, hiçbir sorun yok. Sadece Superonline için ek filtre gerekiyordu ama sizin internetiniz TT olduğu için 2_any_country_dnsredir. CMD'yi açmanız yeterli.

Eğer olmuyorsa modemi yeniden başlatıp ve Windows ayarlarından ağ bağdaştırıcılarını sıfırlayıp dener misiniz?
* Windows'u yeniden başlatmanız gerekir.

Tek yapmanız gereken 2_any_country_dnsredir. CMD'yi çalıştırmak ve açık tutmak. Bu şekilde yaptığınızda çalışmıyor mu? Ben de kullanıyorum, hiçbir sorun yok. Sadece Superonline için ek filtre gerekiyordu ama sizin internetiniz TT olduğu için 2_any_country_dnsredir. CMD'yi açmanız yeterli.

Eğer olmuyorsa modemi yeniden başlatıp ve Windows ayarlarından ağ bağdaştırıcılarını sıfırlayıp dener misiniz?
Maalesef işe yaramadı, sanırım goodbyedpi herkeste çalışmıyor, çalışsa bile uygulamalara da etki etmeyebiliyor.

Direkt "error opening filter: A device which does not exist was specified."
Diyor.

Direkt "error opening filter: A device which does not exist was specified."
Diyor.
Goodbyedpi'nin arkada açık olup olmadığını kontrol edin, açıksa kapatın.

Daha sonra, CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla şu kodları yazın:
Kod:
sc stop windivert
sc delete windivert

Kodları yazdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp Goodbyedpi'yi diskinizden kaldırın ve tekrar indirip açmayı deneyin.

Goodbyedpi'nin arkada açık olup olmadığını kontrol edin, açıksa kapatın.

Daha sonra, CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla şu kodları yazın:
Kod:
sc stop windivert.
sc delete windivert

Onu hallettim, dediginiz sifirlama vb. yaptım ancak yine de calismiyor maalesef :(

Merhaba Dicortda girelim derken VPN uygulamaları Ping artırıyor. Dolayısı ile internet üzerinden rekabetçi oyunları oynayamaz duruma geliyoruz. Bu yöntem teoride diğerleri gibi ping etkisi yaratıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı