Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz?Selam, goodbyedpi adlı uygulama hiçbir şekilde hiçbir sitede çalışmıyor. Öncesinde WARP'ı 1 kere açıp DC'ye girince kapatıyordum öyle Full girebiliyordum DC'ye. Ancak şu anda olmuyor o da.
Turk Telekom.Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz?
Tek yapmanız gereken 2_any_country_dnsredir. CMD'yi çalıştırmak ve açık tutmak. Bu şekilde yaptığınızda çalışmıyor mu? Ben de kullanıyorum, hiçbir sorun yok. Sadece Superonline için ek filtre gerekiyordu ama sizin internetiniz TT olduğu için 2_any_country_dnsredir. CMD'yi açmanız yeterli.Türk Telekom.
Maalesef işe yaramadı, sanırım goodbyedpi herkeste çalışmıyor, çalışsa bile uygulamalara da etki etmeyebiliyor.Tek yapmanız gereken 2_any_country_dnsredir. CMD'yi çalıştırmak ve açık tutmak. Bu şekilde yaptığınızda çalışmıyor mu? Ben de kullanıyorum, hiçbir sorun yok. Sadece Superonline için ek filtre gerekiyordu ama sizin internetiniz TT olduğu için 2_any_country_dnsredir. CMD'yi açmanız yeterli.
Eğer olmuyorsa modemi yeniden başlatıp ve Windows ayarlarından ağ bağdaştırıcılarını sıfırlayıp dener misiniz?
* Windows'u yeniden başlatmanız gerekir.
Tek yapmanız gereken 2_any_country_dnsredir. CMD'yi çalıştırmak ve açık tutmak. Bu şekilde yaptığınızda çalışmıyor mu? Ben de kullanıyorum, hiçbir sorun yok. Sadece Superonline için ek filtre gerekiyordu ama sizin internetiniz TT olduğu için 2_any_country_dnsredir. CMD'yi açmanız yeterli.
Eğer olmuyorsa modemi yeniden başlatıp ve Windows ayarlarından ağ bağdaştırıcılarını sıfırlayıp dener misiniz?
* Windows'u yeniden başlatmanız gerekir.
Goodbyedpi'nin arkada açık olup olmadığını kontrol edin, açıksa kapatın.Direkt "error opening filter: A device which does not exist was specified."
Diyor.
sc stop windivert
sc delete windivert
Goodbyedpi'nin arkada açık olup olmadığını kontrol edin, açıksa kapatın.
Daha sonra, CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla şu kodları yazın:
Kod:sc stop windivert. sc delete windivert
Başka çözüm önerisi gelmiyor aklıma, belki çok düşük bir ihtimal modemi sıfırlamak işe yarayabilir.Onu hallettim, dediginiz sifirlama vb. yaptım ancak yine de calismiyor maalesef![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.