E-ticarete nasıl başlanır?

Mehmet32781

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 RYZEN 5 5500 GİGABYTE A520MK V2 16 GB RAM
Arkadaşlar 3 arkadaş beraber e-ticaret işine girmeyi planlıyoruz ve nasıl başlarız ne yaparız bunun hakkında detaylı bilgimiz yok. Sermaye konusunda çok bir sıkıntımız yok. 100-150K'ya kadar cıkar sermayemız fakat nereden baslanır onu bilmiyoruz. Ornegin tedariği kimden alacağız reklamı nerede yapacağız, kar oranları nasıl; detaylı bilgiye sahıp degiliz. Sizce nasıl baslamalıyız? Onerilerinizi beklıyorum. Ornek video da biliyorsanız atabilirsiniz. Simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu tarz işler belli başlı siteler var Shopier Wix vesaire daha çok uzar kolayca sanal POS bağlayabilirsiniz satış için hazır site şablonları da mevcut kullanabilirsiniz ne satışı yapmak istiyorsunuz örnek veriyorum baskılı ya da özel baskılı tişört satacaksın mahallende ki ya da yakınında ki toptancıyı bulup tişörtleri alıp bir baskıcıyla anlaşıp sitene ekleyerek satabilirsin.

Hocam bu tarz işler belli başlı siteler var Shopier Wix vesaire daha çok uzar kolayca sanal POS bağlayabilirsiniz satış için hazır site şablonları da mevcut kullanabilirsiniz ne satışı yapmak istiyorsunuz örnek veriyorum baskılı ya da özel baskılı tişört satacaksın mahallende ki ya da yakınında ki toptancıyı bulup tişörtleri alıp bir baskıcıyla anlaşıp sitene ekleyerek satabilirsin.

Ek olarak Instagram fenomenlerine reklam verebilirsiniz pazarlama için.

Bu sermaye ile e-ticaret yapmak oldukça zor ama imkansız değil.
Maliyeti düşük ürün üreterek deneyebilirsiniz. Her zaman talep gören bir ürün bulup mümkünse üretimini kendiniz yapmanız da fayda var. Üretim ve satış pazarlamasını iyi yaptığınız herhangi bir ürünün muhakkak müşterisini bulursunuz.

Bu dönem yeni nesil faktörünü göz önünde bulundurursan erkeklerin kızlara verebileceği farklı bir hediye fikri sunabilirsin satar. Görüyorum son zamanlarda hiç çıkarma kolyesi işte kimlikle hayatında bir defa alınan kolye gibi şeyler gördüm ve oldukça sattılar ama tabii bir dönem şu an duruldu. Bunun gibi bir fikir bulup reklama abanıp ürünü satıp çıkacaksın süreklilik aramayacaksın sürekli farklı fikirler bulacaksınız anca böyle yürürsünüz.

Arkadaşlar 3 arkadaş beraber e-ticaret işine girmeyi planlıyoruz ve nasıl başlarız ne yaparız bunun hakkında detaylı bilgimiz yok. Sermaye konusunda çok bir sıkıntımız yok. 100-150K'ya kadar cıkar sermayemız fakat nereden baslanır onu bilmiyoruz. Ornegin tedariği kimden alacağız reklamı nerede yapacağız, kar oranları nasıl; detaylı bilgiye sahıp degiliz. Sizce nasıl baslamalıyız? Onerilerinizi beklıyorum. Ornek video da biliyorsanız atabilirsiniz. Simdiden teşekkürler.
Gel senin hayatını kurtarayım. şimdi amazon satıcı hesabı açıyorsun çinden 1688 veya alibaba dan toplu ürün buluyorsun ve üzerine kendi markanı bastırıyorsun. ama iyi araştır amazonda satıyormu alıcısı çokmu bundan 20-30 klık sipariş veriyorsun amazon deposuna. sonra listeleme yapıyorsun. adı privat label araştır giriş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı