GoodbyeDPI çalışmıyor

• Konuyu başlatan Wirht
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 2.121

Wirht

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben Discord'a bağlanmaya çalışıyorum. Fakat bildiğiniz gibi erişim engeli bulunmakta. Ben de GoodbyeDPI ile denemek istedim, bütün ayarları yapmama rağmen çalışmadı. Türk Telekom kullanıyorum, Wi-Fi ile bağlanıyorum internete Ethernet maalesef bağlanamam. Yardımcı olursanız çok sevinirim internetteki her çözümü denedim olmadı.

Hocam direkt olarak goodbyedpi bazı operatörlerde çalışmıyor, sanırım çağrı diye bi arkadaşın kendi versiyonu var github üzerinde goodbyedpi turkey olarak geçiyor. Onu kullan önce service install dosyasını sonra dns redir dosyasını çalıştırır sonra işe yarar.

Hocam direkt olarak goodbyedpi bazı operatörlerde çalışmıyor, sanırım çağrı diye bi arkadaşın kendi versiyonu var github üzerinde goodbyedpi turkey olarak geçiyor. Onu kullan önce service install dosyasını sonra dns redir dosyasını çalıştırır sonra işe yarar.
Ben de bu problemden çok çektiğim için ve herkeste çalışırken bende çalışmadığı için bunu bulunca yapanın arkasından dua ettim :D

Merhaba, ben Discord'a bağlanmaya çalışıyorum. Fakat bildiğiniz gibi erişim engeli bulunmakta. Ben de GoodbyeDPI ile denemek istedim, bütün ayarları yapmama rağmen çalışmadı. Türk Telekom kullanıyorum, Wi-Fi ile bağlanıyorum internete Ethernet maalesef bağlanamam. Yardımcı olursanız çok sevinirim internetteki her çözümü denedim olmadı.
GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu kullanıyorsunuz değil mi?

Buradan indireceksin.

Sonra:

Ayarlar>Ağ Bağlantılarını Görüntüle>Kullandığınız Wi-Fi ya da Ethernet' tıkla>Özellikler>İnternet Protokolü Sürüm 4 (IPV4)>DNS Ayarlarını sırasıyla:
1.1.1.1
1.0.0.1
yapın. Sonra istediğiniz cmd dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. YouTube'ta ki videolarıda izleyebilirsiniz.

Buradan indireceksin.

Sonra:

Ayarlar>ağ bağlantılarını görüntüle>kullandığınız Wi-Fi'ya da Ethernet' tıkla>özellikler>internet protokolü sürüm 4 (IPv4)>dns ayarlarını sırasıyla:
1.1.1.1
1.0.0.1
Yapın. Sonra istediğiniz CMD dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. YouTube'ta ki videoları da izleyebilirsiniz.

Hocam bu yontem ile oluyor.

Bende aynı şekilde Türk Telekom kullanıyorum bu DPI'yı kullandım ama girmiyor hiçbir şekilde. DPI'yı açınca mesela tarayıcıdanda herhangi bir siteye giremiyorum sanırım DPI'yı açınca bağlantım gidiyor diye tahmin ediyorum. DNS de aynı şekilde ayarlıyorum ama olmuyor maalesef.

Bende aynı şekilde Türk Telekom kullanıyorum bu DPI'yı kullandım ama girmiyor hiçbir şekilde. DPI'yı açınca mesela tarayıcıdanda herhangi bir siteye giremiyorum sanırım DPI'yı açınca bağlantım gidiyor diye tahmin ediyorum. DNS de aynı şekilde ayarlıyorum ama olmuyor maalesef.

Aynı sorun bende de var şu an. Düzeltebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı