TequilqW Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #1 GoodbyeDPI kullanıyordum 3 ay sonra Roblox giremiyorum, şimdi ise Ethernet çalışmıyor sonra böyle diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2025
GoodbyeDPI kullanıyordum 3 ay sonra Roblox giremiyorum, şimdi ise Ethernet çalışmıyor sonra böyle diyor.
Vega_2x Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #11 TequilqW dedi: Aga GoodbyeDPI sorun modemde değil benceEki Görüntüle 2429568 Genişletmek için tıkla... Bende zaten modemde değil bağlayan kabloda olduğunu düşünüyorum. TequilqW dedi: Aga GoodbyeDPI sorun modemde değil benceEki Görüntüle 2429568 Genişletmek için tıkla... Tavsiyem başka Ethernet kablosu kulanmanız Wi-Fi kulanıyorsanız sorunu bilmiyorum daha fazla detay almak isterseniz discordan iletişim kurabiliriz. Artı 0 Eksi
TequilqW dedi: Aga GoodbyeDPI sorun modemde değil benceEki Görüntüle 2429568 Genişletmek için tıkla... Bende zaten modemde değil bağlayan kabloda olduğunu düşünüyorum. TequilqW dedi: Aga GoodbyeDPI sorun modemde değil benceEki Görüntüle 2429568 Genişletmek için tıkla... Tavsiyem başka Ethernet kablosu kulanmanız Wi-Fi kulanıyorsanız sorunu bilmiyorum daha fazla detay almak isterseniz discordan iletişim kurabiliriz.
KS KS TequilqW Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #12 Vega_2x dedi: Bende zaten modemde değil bağlayan kabloda olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem başka Ethernet kablosu kulanmanız Wi-Fi kulanıyorsanız sorunu bilmiyorum daha fazla detay almak isterseniz discordan iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Sağ Olun Bana Zamanınızı Harcadığınız İçin Artı 0 Eksi
Vega_2x dedi: Bende zaten modemde değil bağlayan kabloda olduğunu düşünüyorum. Tavsiyem başka Ethernet kablosu kulanmanız Wi-Fi kulanıyorsanız sorunu bilmiyorum daha fazla detay almak isterseniz discordan iletişim kurabiliriz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Sağ Olun Bana Zamanınızı Harcadığınız İçin