Çözüldü GoodbyeDPI çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bagelbeast

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX4060 + Ryzen 5 5600
Discord banlandığında arkadaşım bana GoodbyeDPI indirtmişti indirdim ve sorunsuz kullanıyordum fakat bugün sebepsiz yere bozuldu. Ne DC ne de Roblox'a erişebiliyorum. Yardımcı olur musunuz?

Kaspersky veya benzeri bir anti virüs programı kullanıyorsanız onlar engelliyor olabilir mi?

Discord banlandığında arkadaşım bana GoodbyeDPI indirtmişti indirdim ve sorunsuz kullanıyordum fakat bugün sebepsiz yere bozuldu. Ne DC ne de Roblox'a erişebiliyorum. Yardımcı olur musunuz?

GoodbyeDPI Turkey kullanmanızı tavsiye ederiz.

Yeniden kurulum yapıp çalışıp çalışmayacağına bakabilir misiniz hocam.

Çözüm
Yeniden kurulum yapıp çalışıp çalışmayacağına bakabilir misiniz hocam.

Tekrardan kurdum çalıştı hocam sağ olasınız fakat kurduğum eskisi kurduğuma ne oluyor ınternete falan zarar vermesin?

Beyler kurulum nasil yapiyorsunuz? Ben direk Turkey dns redir aciyordum ama calismiyor.

GoodbyeDPI icin DNS ayarlarini degistirmem lazim mi? Eskiden degildi diye hatirliyorum.

Bir arkadas notepad ile degistirin demis youtubeda. 5-5 vesaire diye ama hangisi yapacaz. Turk Telekom Norton kullaniyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…