GoodbyeDPI çalışmıyor

Iwoxy300

Picopat
Daha fazla  
Önceden Web'den bağlanıyordum Discord'a falan ama uygulamaya geçmek istedim fakat GoodbyeDPI bende hiç çalışmadı, nedeni nedir? Bu arada Wi-Fi'im Türk Telekom fiber.

Son düzenleyen: Moderatör:
goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey dosyasına sahip iseniz içinde farklı versiyonlar var, onları sırasıyla deneyebilirsiniz, ayrıca mutlaka "yönetici olarak çalıştır" ile açmanız gerekir aksi taktirde çalışmaz. uzun zamandır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

Önceden Web'den bağlanıyordum Discord'a falan ama uygulamaya geçmek istedim fakat GoodbyeDPI bende hiç çalışmadı, nedeni nedir? Bu arada Wi-Fi'im Türk Telekom fiber.

Hocam normal GoodbyeDPI yabancı versiyonuysa bende de çalışmıyordu Türkiye versiyonunu yapmıştı bir arkadaş onu kullanabilirsiniz.

Alternatifleri çalıştırmayı deneyin ve ağ ayarlarından DNS'i 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yaptınız mı?

Alternatifleri çalıştırmayı deneyin ve ağ ayarlarından DNS'i 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yaptınız mı?
Yaptım hocam.

2_any_country_dnsredir sağ tık düzenle yap goodbyedpi.exe -9 olan değeri -5 yap kaydet dene.
Deniyeceğim hocam.

Arkadaşım bana bir tane dosya verdi onla çözüldü yazanlarada teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı