GoodbyeDPI çalışmıyor

Resul369

Decapat
Daha fazla  
GoodbyeDPI ile DC'ye girmeye çalışıyorum, olmuyor. Tüm alternatifleri denedim, olmadı. Önceden VPN ile giriyordum ama CS ve Valorant'ta artık sorun yaratıyor. YouTube'da araştırdım, DNS değiştirip GoodbyeDPI ile giriyorlar. Öyle yaptığımda "ağ bulunmadı" tarzında sorun yaşıyorum. Nasıl girebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
GoodbyeDPI ile DC'ye girmeye çalışıyorum, olmuyor. Tüm alternatifleri denedim, olmadı. Önceden VPN ile giriyordum ama CS ve Valorant'ta artık sorun yaratıyor. YouTube'da araştırdım, DNS değiştirip GoodbyeDPI ile giriyorlar. Öyle yaptığımda "ağ bulunmadı" tarzında sorun yaşıyorum. Nasıl girebilirim?
Youtubeda ki videoyuyu izleyip aynen yaparsan olması lazım

warp indirin kurun dcye girin. girdikten sonra goodbye açın çalıştırın warpı kapatın dc açıkken ctrl+r yapın resleniyor mu bir dener misin hocam

Hocam DNS'i 8.8.8.8 yap goodbye DPI alternatirflerin hepsini dene super Online dahil oyle yapinca oluyor her denedikten sonra remove DPI yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı