GoodbyeDPI çalışmıyor

Slyrax

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma bir SSD taktım. Tabii daha önce formatladım. Bunların öncesinde GoodbyeDPI yüklüydü ve çalışıyordu simdi yüklüyorum çalışmıyor her türlü çözüm yolunu denedim YouTube'dan ama nafile Discord'a falan girmiyor bir çözüm yolu söyler misiniz?

Bilgisayarıma bir SSD taktım. Tabii daha önce formatladım. Bunların öncesinde GoodbyeDPI yüklüydü ve çalışıyordu simdi yüklüyorum çalışmıyor her türlü çözüm yolunu denedim YouTube'dan ama nafile Discord'a falan girmiyor bir çözüm yolu söyler misiniz?

Onun yerine manuel DNS ekleyebilirsiniz bilgisayarınıza.

Yaklaşık 4 yıl Goodbye DPI sorunsuz kullandım, ne zaman ki yayıldı çalışmaz oldu. AdGuard DNS methodunu paylaştım, ordan oraya paylaşıldı yayıldı çalışmaz oldu. Uzun lafın kısası, eskiden insanlara çözümleri sunuyordum bu konuda fakat artık alternatif çözümler sunmayacağım çünkü çok yayılıyor.

Yine de çözüm isterseniz VPN kullanmaktan başka çareniz yok.

VPN ile internet aşırı yavaşlıyor o nedenle kullanmıyorum.
Yaklaşık 4 yıl Goodbye DPI sorunsuz kullandım, ne zaman ki yayıldı çalışmaz oldu. AdGuard DNS methodunu paylaştım, ordan oraya paylaşıldı yayıldı çalışmaz oldu. Uzun lafın kısası, eskiden insanlara çözümleri sunuyordum bu konuda fakat artık alternatif çözümler sunmayacağım çünkü çok yayılıyor.

Yine de çözüm isterseniz VPN kullanmaktan başka çareniz yok.

Onun yerine manuel DNS ekleyebilirsiniz bilgisayarınıza.

DNS'yi Cloudflare'den mi indirmeliyim.

Hayır bilgisayarınızda zaten DNS değiştirmenizi sağlayan ayarlar mevcut

İsterseniz tek tek fotoğraf atarak sizi yönlendirebilirim.

Nasıl yaparım?
Denetim Masasına giriyorsunuz
1752437321678.png
1752437290431.png
1752437408116.png
1752437436741.png
1752437244331.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı