GoodbyeDPI çalışmıyor

mhuselek

Centipat
Daha fazla  
Roblox ve Discord'a kapandığından beri GoodbyeDPI kullanıyordum. İnternetim Superonline olmasına rağmen hep normal olanı, yani service install DNS RDR turkey seçeneğini kullanıyordum ve sorunsuz çalışıyordu. Ancak geçenlerde bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım. GoodbyeDPI'yi tekrar yüklediğimde çalışmamaya başladı. Her türlü alternatifi denedim, DNS sunucu ayarlarıyla oynadım, Superonline seçeneklerini denedim ama hiçbiri çalışmıyor. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Roblox ve Discord'a kapandığından beri GoodbyeDPI kullanıyordum. İnternetim Superonline olmasına rağmen hep normal olanı, yani service install DNS RDR turkey seçeneğini kullanıyordum ve sorunsuz çalışıyordu. Ancak geçenlerde bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım. GoodbyeDPI'yi tekrar yüklediğimde çalışmamaya başladı. Her türlü alternatifi denedim, DNS sunucu ayarlarıyla oynadım, Superonline seçeneklerini denedim ama hiçbiri çalışmıyor. Yardım edebilir misiniz?
WinRAR ile klasöre ayıklıyorsunuz değil mi? Normalde WinRAR olmayınca yönetici olarak çalıştırılmıyordu. Eğer olmazsa SplitWire-Turkey kullanabilirsiniz.

Goodbye DPİ farklı yerden mi indirdin, yoksa öncekiyle aynı mı? Mining virüsü girmiş olabilir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izle, uygulamayı kur, çıkan ilk menüden standart kurulumu yap. Modeme ve bilgisayarına reseti at, bitti.

Goodbye DPİ farklı yerden mi indirdin, yoksa öncekiyle aynı mı? Mining virüsü girmiş olabilir
evet hep aynı linkten indiriyordum hatta ilk indirdiğim zaman çalışıyordu ama çok kötü çalışıyordu sonra tamamen çalışmamaya başladı

zapret indirdim ve çalışıyor roblox ve discorda rahatlıkla girebiliyorum bu uygulama hakkında bilmem gereken çnemli birşey varmıdır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı