GoodbyeDPI calismiyor

leggiero

Femtopat
Daha fazla  
Bugün PC'yi actigimda goodbye DPI yaziliminin calismadigini fark ettim, Discord acilmiyordu. Sildim tekrar kurum bu servisi ama gene de ise yaramadi sonra cagri taskinin yeni olusturdugu Split Wire'i denedim ama ondan da bir sonuç alamadim. Bilgili arkadaşlar varsa yardimci olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcı üzerinden giriş sağlayabiliyor musun GoodbyeDPI ile? Sağlayabiliyorsan Revo Uninstaller kullanarak Discord'u kalıntılarıyla beraber silerek tekrardan kurulum yap.

Bugün PC'yi actigimda goodbye DPI yaziliminin calismadigini fark ettim, Discord acilmiyordu. Sildim tekrar kurum bu servisi ama gene de ise yaramadi sonra cagri taskinin yeni olusturdugu split Wire'i denedim ama ondan da bir sonuç alamadim. Bilgili arkadaşlar varsa yardimci olabilirler mi?

GoodbyeDPI için patch desteği kesildi diye biliyorum. Artık splitwire kullanılıyor.

Tarayıcı üzerinden giriş sağlayabiliyor musun GoodbyeDPI ile? Sağlayabiliyorsan Revo Uninstaller kullanarak Discord'u kalıntılarıyla beraber silerek tekrardan kurulum yap.
oyle denedim ama fail verdi gene maalssef

GoodbyeDPI için patch desteği kesildi diye biliyorum. Artık splitwire kullanılıyor.
ordan nasil bir yol ilerlemem gerekiyor peki bilgin var mi

Oyle denedim ama fail verdi gene maalssef

Oradan nasıl bir yol ilerlemem gerekiyor peki bilgin var mi?

Bu uygulamanın resmi indirme sitesi buradan indirip kurabilirsin. Sitede ayrıca rehber videosu da var anlamadığın bir şey olursa ona da bakabilirsin. Uygulama arayüzü çok fonksiyonlu olduğu için anlatırsam uzun bir metin çıkar o yüzden sitedeki videoyu izlersen daha rahat olur senin için.

Bu uygulamanın resmi indirme sitesi buradan indirip kurabilirsin. Sitede ayrıca rehber videosu da var anlamadığın bir şey olursa ona da bakabilirsin. Uygulama arayüzü çok fonksiyonlu olduğu için anlatırsam uzun bir metin çıkar o yüzden sitedeki videoyu izlersen daha rahat olur senin için.
evet ordan gorup kurmustum simdi kendim zapreti kuruyorum bakalim olacak mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı