GoodbyeDPI çalıştırınca internet gidiyor

ocaloguzkaan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dünden akşamdan beridir internet kesiliyor. Aile bireylerimde var diye gözüküyor. GoodbyeDPI'ı kapatınca düzeldi. Benden mi kaynaklıdır. Yoksa ülkemiz bunu da mı engellemişler?

GoodbyeDPI DNS re-rotate yaptığı için bazı servis sağlayıcılarda engelli. İç içe 2 DNS servisi artık bazı ISS'lerde çalışmıyor. Geçen yıldan beridir GoodbyeDPI bende çalışmamakta. DNSCrypt yapan birçok uygulama artık rotate yapamıyor. Tor Browser gibi doğrulanamayan çok yönlü proxyler kaldı sadece engellenemeyen. Ya da VPN hizmeti kullanmanız gerekecek.

Ben çözdüm sitesinde Kaspersky engel olabilir diyor ama ben de Avast da engel oluyordu. Avast'ı kaldırırken engellediği şeyleri değiştirebiliyorduk diye gördüm sanırım ama ben direkt kaldırdım. Düzeldi şu an düzgün bir şekilde çalışıyor.

Son düzenleme:
Canlarım şu ek anti virüs yazılımlarınızı bir zahmet uçurun çöplüğe windows defender neyimize yetmiyor şüphelendiğin bir şey mi oldu sistem yavaş mı çalışıyor aç çalıştır'ı yaz mrt komutunu tam taramayı seç bitti gitti. Meşhur ByeDPI yavaştan ölüyor zaten Proton VPN kullanın gizlilik güven ve kaliteli hizmet.

Canlarım şu ek anti virüs yazılımlarınızı bir zahmet uçurun çöplüğe Windows Defender neyimize yetmiyor şüphelendiğin bir şey mi oldu sistem yavaş mı çalışıyor aç çalıştır'ı yaz mrt komutunu tam taramayı seç bitti gitti. Meşhur byedpı yavaştan ölüyor zaten Proton VPN kullanın gizlilik güven ve kaliteli hizmet.

Antivirüsü kapatınca da kesilmeye devam ediyor. Ayrıca Proton para bayılmadığın sürece saçma sapan serverlere bağlayıp duruyor DNS ile yarışamaz bile.

Antivirüsü kapatınca da kesilmeye devam ediyor. Ayrıca Proton para bayılmadığın sürece saçma sapan serverlere bağlayıp duruyor DNS ile yarışamaz bile.

4 tane free sunucusu var bu sunucuların içinde en iyi çalışan bölge hollanda ülkesi oraya denk gelmen gerekiyor seni hep uzak sunuculara japonya ya konumlandırmış olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı