Logitech G305 mouse garantiye nasıl gönderilir?

Hala cevap yok neyi bekliyorlar acaba?

Bilmiyorum ben bir defa Logitech hoparlörüm ile ilgili yazdığımda cevap vermişlerdi. Yetkili servis ile görüşün.

Hocam sizce ne yapmalıyım? @bados123

[Q

Bilmiyorum ben bir defa Logitech hoparlörüm ile ilgili yazdığımda cevap vermişlerdi. Yetkili servis ile görüşün.

Please select which Team you would like to connect to böyle bir soru soruldu. Sales Support ve technical Support vardı hangisini seçmem gerek?

Son düzenleme:
Satış desteği ve teknik desteği seçeneğini seçin.

Birini seçmemiz gerekiyor sanırsam hocam.

Teknik destek seçeneğini seçin.
Tamamdır hocam
Umarım iyisinizdir. Sabrınız için gerçekten minnettarım. Sağladığınız bilgileri incelediğimizde, ürününüzün hala garanti kapsamında olduğunu teyit edebiliriz. Garanti sürecindeki sonraki adımlarda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Değişim ürününüzün işleme koyulduğunu size bildirmek için yazıyorum! Hatırlatmak isteriz ki, bu değişim ürünü garanti kapsamına almayacaktır.

Önümüzdeki 2-3 iş günü içinde kargonun yolda olduğunu onaylayan bir takip numarası içeren e-posta alacaksınız! Lütfen en azından yeni bir ürün alana ve sorunun çözüldüğünü onaylayana kadar kusurlu ürünü saklayın. Arızalı cihazı daha ayrıntılı analiz için herhangi bir zamanda bize geri göndermenizi isteyebiliriz.

Her şey tamamlandıktan ve siparişiniz alındıktan sonra dosyanız resmi olarak kapatılacaktır. Biletiniz çözüldükten sonra, Logitech ile olan destek deneyiminizle ilgili bir anket alacaksınız. Deneyiminizi geliştirmeye devam edebilmemiz için fikirlerinizi bildirmek adına bir dakikanızı ayırmanızı rica ediyorum.

Son olarak, sürdürülebilirlik çabalarımızın ve Mother Earth üzerinde olumlu bir etki yaratma gayretlerimizin bir parçası olarak, eskimiş donanım/teknoloji ürünlerinizi yakınınızdaki bir Global Geri Dönüşüm Merkezi'nde uygun şekilde geri dönüştürmeniz için sizi davet etmek isteriz. Umarım çabalarımızda bize katılırsınız!

Logitech G Müşteri Desteği ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, size yardımcı olmaktan memnuniyet duydum. Size yaşamınızda başarılar dilerim. İyi günler dilerim! Güvende kalın!
😊

Saygılarımla,
A Saranya
Logitech G Müşteri Desteği bunu ilettiler e-maile son olarak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı