GoodbyeDPI, Counter-Strike 2 VAC veya Steam envanteriyle ilgili sorun çıkartır mı?

Lephialtes

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Turkcell Superonline kullanıcısıyım ve Steam üzerinde yüklü miktarda CS2 envanterim bulunmakta. Discord kullanamadığımız için GoodbyeDPI kullanmayı düşünüyorum. FACEIT AC veya VAC gibi anticheatler GoodbyeDPI yüzünden bir pürüzlük çıkartır mı yoksa sorunsuz bir şekilde GoodbyeDPI kullanıp Discord'uma bağlanıp Counter-Strike 2 oynayabilir miyim? Ek olarak da Steam envanterimin herhangi bir şekilde çalınması veya iznim dışında eylem gerçekleştirmesi mümkün olabilir mi? Network alanında bilgili arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim. İyi sosyaller dilerim.

Merhaba arkadaşlar,

Turkcell Superonline kullanıcısıyım ve Steam üzerinde yüklü miktarda CS2 envanterim bulunmakta. Discord kullanamadığımız için GoodbyeDPI kullanmayı düşünüyorum. FACEIT AC veya VAC gibi anticheatler GoodbyeDPI yüzünden bir pürüzlük çıkartır mı yoksa sorunsuz bir şekilde GoodbyeDPI kullanıp Discord'uma bağlanıp Counter-Strike 2 oynayabilir miyim? Ek olarak da Steam envanterimin herhangi bir şekilde çalınması veya iznim dışında eylem gerçekleştirmesi mümkün olabilir mi? Network alanında bilgili arkadaşlardan bilgi alabilirsem sevinirim. İyi Sosyaller dilerim.

Oyun dosyalarını modifiye etmediği için ban yememeniz lazım, Steam desteğe ticket atabilirsiniz ama sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Sıkıntı çıkarmaz hocam rahatlıkla kullanabilirsiniz. Belki FACEIT'te bir şey olabilir ama ondan da çok emin degilim anticheat nasıl çalışıyor bayrağıdır FACEIT girmiyorum. Normal CS de hile bile açsanız banlanmadığınız için ben bir sorun görmüyorum kendim de kullanıyorum şu anlık bir sıkıntı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı