Steam Deck'e GoodbyeDPI kurma yolu var mı?

trax999

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Discord kullanacağım ama hep VPN açıp kapatmak istemiyorum. GoodbyeDPI'yi Steam Deck'e kurabiliyor muyum? Kendim denedim, PC'de kullandığımı ama olmadı. Linux tabanlı olduğu için sanırım. Bunu nasıl çözeceğim?

spoofdpı gördüm stabil kullanabilir miyim spoofdpi kullanan var mı?​

Zapret kullanabilirsin Linux tabanlı ise. Spoofdpi da iyidir.

Son bir şey daha sormak istiyorum kendim Windows'u GoodbyeDPI kullanıyorum bir problem olmuyor ama Linux tabanlı SteamOS de Steam Deck'in Gaming moduna geçsem Steam farklı mecrada olduğum için benim hesabımı bloke veya ban atma şansı var mı? VPN içinde aynı şekilde bu durumda biraz tedirgin oldum.

Linux masaüstü ortamına erişebiliyorsan ByeDPI veya WARP Proxy modunu kullanabilirsin. Zapret sistem geneli çalışacağı için oyunlara negatif etkisi olabilir. Şahsen tercih etmem.

Linux için bazı videolar hazırlamıştım. Linuxta çok dağıtım olduğu için ufak farklılıklar olabilir.

Bu WARP Proxy modu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ByeDPI
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

ByeDPI kullanacaksan DNS de kullanmalısın, sistem üzerinden DNS değiştirmek yeterli gelmezse bu da dnscrypt-proxy kurulum videoları.

İlle de Zapret dersen onun da videosu var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı