GoodbyeDPI devlet sitelerinde sorun çıkartır mı?

c_oraks

Femtopat
Daha fazla  
GoodbyeDPI yükledikten sonra e-Devlet tarzı siteler veyahut da fatura kesme sitesine girmede herhangi bir sorun olur mu?

Bilemedim sorayım istedim, kullandığım bilgisayardan fatura vs. kesiyorum sorun çıkartır belki diye yüklemedim DPI o yüzden.

Teşekkürler.
Bazılarında sorun çıkartıyor ama bu kullanmanıza engel değil.
Kurmayın, BATCH olarak kullanın.
TR sitesinde BATCH nedir.. açıklaması var. Sadece kullanmak istediğiniz zaman goodbyedpi'yi açıyorsunuz. Ben yaklaşık 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum.

Batch Dosyası İle Kullanma (Tek seferlik, pencere kapatıldığında sona erecek şekilde)​

GoodbyeDPI Türkiye fork'unu batch dosyasını çalıştırarak kullanmak için (Bir komut penceresi açılır ve uygulama çalışmaya başlar, bu pencere kapatıldığında çalışmaya son verilir) :
  • goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  • ZIP dosyasını herhangi bir dizine çıkarın.
  • Çıkartılan dosyalardan turkey_dnsredir.cmd dosyasına sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğini seçin.
Not:
turkey_dnsredir.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırdığınızda GoodbyeDPI aktif olacaktır. Ancak bu yöntemle çalıştırıldığında hem bilgisayarınız yeniden başlatıldığında GoodbyeDPI'ı elle açmanız gerekecek, hem de turkey_dnsredir.cmd ile açılan pencere kapatıldığında GoodbyeDPI deaktive olacaktır.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…