GoodbyeDPI yükledikten sonra e-Devlet tarzı siteler veyahut da fatura kesme sitesine girmede herhangi bir sorun olur mu?
Bilemedim sorayım istedim, kullandığım bilgisayardan fatura vs. kesiyorum sorun çıkartır belki diye yüklemedim DPI o yüzden.Hayır neden çıkartsın?
Teşekkürler.PttAVM gibi bazı siteler açılmıyor site açılıyorsa sıkıntı yoktur açılmıyorsa kapatabilirsin.
Bazılarında sorun çıkartıyor ama bu kullanmanıza engel değil.Bilemedim sorayım istedim, kullandığım bilgisayardan fatura vs. kesiyorum sorun çıkartır belki diye yüklemedim DPI o yüzden.
Teşekkürler.
Teşekkür ederimBazılarında sorun çıkartıyor ama bu kullanmanıza engel değil.
Kurmayın, BATCH olarak kullanın.
TR sitesinde BATCH nedir.. açıklaması var. Sadece kullanmak istediğiniz zaman goodbyedpi'yi açıyorsunuz. Ben yaklaşık 2 yıldır bu şekilde kullanıyorum.
![]()
GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows)
GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkeygithub.com
Batch Dosyası İle Kullanma (Tek seferlik, pencere kapatıldığında sona erecek şekilde)
GoodbyeDPI Türkiye fork'unu batch dosyasını çalıştırarak kullanmak için (Bir komut penceresi açılır ve uygulama çalışmaya başlar, bu pencere kapatıldığında çalışmaya son verilir) :
Not:
- goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip dosyasını bilgisayarınıza indirin.
- ZIP dosyasını herhangi bir dizine çıkarın.
- Çıkartılan dosyalardan turkey_dnsredir.cmd dosyasına sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğini seçin.
turkey_dnsredir.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırdığınızda GoodbyeDPI aktif olacaktır. Ancak bu yöntemle çalıştırıldığında hem bilgisayarınız yeniden başlatıldığında GoodbyeDPI'ı elle açmanız gerekecek, hem de turkey_dnsredir.cmd ile açılan pencere kapatıldığında GoodbyeDPI deaktive olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.