Normal.Böyle gözükmemesi mi lazım, yoksa başka ülke mi, yoksa Türkiye mi gözükmesi lazım, anlam veremedim. Örnek görsel aşağıda.
Bence GoodByeDpı kullanmak yerine ağ ve internet ayarlarından Cloudflare’ın Dnsleri olanBöyle gözükmemesi mi lazım, yoksa başka ülke mi, yoksa Türkiye mi gözükmesi lazım, anlam veremedim. Örnek görsel aşağıda.
Bence GoodbyeDPI kullanmak yerine ağ ve internet ayarlarından Cloudflare'ın DNS'leri olan.
1.1.1.1 1.0.0.1'i kullanmanızı öneririm.
Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağlantılar : Ethernet/Wifi yazıyor oraya tıkla > Özellikler > İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/Ipv4) Çift tıkla > Aşağıdaki Dns sunucu adreslerini kullan seçeneğini seçHocam detaylı nasıl yapılıyor gösterme veya video linki atma şansınız var mıdır?
Denetim Masası > ağ ve internet > ağ ve paylaşım merkezi > bağlantılar: Ethernet/Wifi yazıyor oraya tıkla > özellikler > internet protokolü sürüm 4 (TCP/Ipv4) çift tıkla > aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeneğini seç.
1. kısma 1.1.1.1
2. kısma 1.0. 0. 1
Bende Discord Roblox gibi uygulamalar çalışıyor bu yöntemle.Maalesef bu sadece web de çalışıyor bizde Türk Telekom ve Vodafone gibi sağlayıcılarda Discord uygulamasına ya WARP'ya da GoodbyeDPI'ya da VPN ile erisiliyor.
Bende Discord Roblox gibi uygulamalar çalışıyor bu yöntemle.
Ben Comnet,Turknet,Türktelekom,Millenicom servis sağlayıcılarını kullandım hepsinde çalışıyordu.İnternet markan turknetmi eger öyleyse evet çalışır.
Ben Comnet, TurkNet, Türk Telekom, Millenicom servis sağlayıcılarını kullandım hepsinde çalışıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.