Rehber GoodbyeDPI Ethernet kartıyla çalışmıyorsa ne yapılmalı?

harmanprecious

Megapat
Daha fazla  
Evet, arkadaşlar çoğu arkadaşın aslında bu durumdan mustarip olduğunu gördüm.
Yakın çevremde de bu sorunu yaşayanlar oldu. Bende böyle bir yöntem buldum.
Umarım derdinizi çözer.
Video rehber için tıkla!

GoodbyeDPI'nin en güncel sürümünü kullanın

GoodbyeDPI'nin doğru çalışabilmesi için en güncel sürümünün yüklü olduğundan emin olun. Türkiye'deki kullanıcılar için özel optimizasyonlara sahip şu sürümler önerilmektedir:

not: ilgili sürümleri indirmeden önce güvenilir bir kaynaktan edindiğinizden emin olun.

2. Sanal Ethernet kartı oluşturma

GoodbyeDPI'nin çalışmasını sağlamak için sanal bir Ethernet kartı oluşturmanız gerekmektedir. Aşağıdaki adımları takip edin:

Adım 1: Aygıt Yöneticisi'ni açın

1. Windows arama çubuğuna "Aygıt Yöneticisi" yazın ve açın.
  2. Üst menüden "eylem" → "eski donanım ekle" seçeneğini tıklayın.

Adım 2: Microsoft km-test döngü geri bağdaştırıcısını ekleyin

1. "Donanımı elle seç" seçeneğini işaretleyip devam edin.
  2. "Ağ bağdaştırıcıları" kategorisine gelin ve "Microsoft" → "Microsoft km-test döngü geri bağdaştırıcısı" seçeneğini seçin.
  3. İşlemi tamamlayarak sanal Ethernet kartınızı oluşturun.

3. Köprüleme işlemi

Sanal Ethernet kartının çalışabilmesi için mevcut internet bağlantınızla köprü oluşturmanız gerekmektedir:

1. Ağ bağlantılarını açın:
    • Denetim Masası → ağ ve paylaşım merkezi → "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" seçeneğine tıklayın.
  2. Bağlantıları seçin:
    • Oluşturduğunuz "sanal Ethernet kartı" ve aktif internet bağlantınızı (Wi-Fi veya Ethernet) seçin.
    • Sağ tıklayın ve "köprü bağlantısı" seçeneğini tıklayın.
  3. Köprüleme tamamlandıktan sonra GoodbyeDPI'yi çalıştırın:
    • GoodbyeDPI'nin ayarlarını kontrol edin ve doğru şekilde çalışıp çalışmadığını test edin.

Çalıştı. Teşekkür ediyorum. Windows 11 kullanıp köprüleme işlemini nerede yapacağını bulamayan arkadaşlar "Win+R" basıp çıkan kısma "ncpa.cpl" yazaraktan bağdaştırıcı ayarlarına anında ulaşabilirsiniz. İkisine de "ctrl sol tık" ataraktan da yeni oluşturduğunuz etherneti ve kendi ethernetinizi seçip o şekilde köprüleyebilirsiniz.

Hocam selamlar. Söylediğiniz adımları uyguladıktan sonra internetim kesiliyor. Oluşturduğumuz yeni eth kartında da ağ bağdaştırıcılarına baktığımda "tanımlanamayan ağ" yazıyor. Nasıl çözebilirim fikriniz var mı? Edit: Youtube videonuzun altına yazdığınız yorumu gördüm, fakat onlara rağmen bir değişim olmadı.

Son düzenleme:
Hocam selamlar. Söylediğiniz adımları uyguladıktan sonra internetim kesiliyor. Oluşturduğumuz yeni ETH kartında da ağ bağdaştırıcılarına baktığımda "tanımlanamayan ağ" yazıyor. Nasıl çözebilirim fikriniz var mı? Edit: YouTube videonuzun altına yazdığınız yorumu gördüm, fakat onlara rağmen bir değişim olmadı.

Hocam bir VPN köprülemeyi engelliyor olabilir. Kontrol edebilir misiniz rica etsem? Bilgisayarınızda program olarak kurulu VPN var ise kaldırın. Mümkünse sadece internet aygıtınız ve sanal internet kartınız kalsın ve bunları seçip köprüleyin.

Evet, arkadaşlar çoğu arkadaşın aslında bu durumdan mustarip olduğunu gördüm.
Yakın çevremde de bu sorunu yaşayanlar oldu. Bende böyle bir yöntem buldum.
Umarım derdinizi çözer.
Video rehber için tıkla!

GoodbyeDPI'nin en güncel sürümünü kullanın

GoodbyeDPI'nin doğru çalışabilmesi için en güncel sürümünün yüklü olduğundan emin olun. Türkiye'deki kullanıcılar için özel optimizasyonlara sahip şu sürümler önerilmektedir:

2. sanal Ethernet kartı oluşturma

GoodbyeDPI'nin çalışmasını sağlamak için sanal bir Ethernet kartı oluşturmanız gerekmektedir. Aşağıdaki adımları takip edin:

adım 1: Aygıt Yöneticisi'ni açın

1. Windows arama çubuğuna "Aygıt Yöneticisi" yazın ve açın.
  2. Üst menüden "eylem" → "eski donanım ekle" seçeneğini tıklayın.

adım 2: Microsoft km-test döngü geri bağdaştırıcısını ekleyin

1. "Donanımı elle seç" seçeneğini işaretleyip devam edin.
  2. "Ağ bağdaştırıcıları" kategorisine gelin ve "Microsoft" → "Microsoft km-test döngü geri bağdaştırıcısı" seçeneğini seçin.
  3. İşlemi tamamlayarak sanal Ethernet kartınızı oluşturun.

3. köprüleme işlemi

Sanal Ethernet kartının çalışabilmesi için mevcut internet bağlantınızla köprü oluşturmanız gerekmektedir:

1. ağ bağlantılarını açın:
    • Denetim Masası → ağ ve paylaşım merkezi → "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" seçeneğine tıklayın.
  2. bağlantıları seçin:
    • Oluşturduğunuz "sanal Ethernet kartı" ve aktif internet bağlantınızı (Wi-Fi veya Ethernet) seçin.
    • Sağ tıklayın ve "köprü bağlantısı" seçeneğini tıklayın.
  3. köprüleme tamamlandıktan sonra GoodbyeDPI'yi çalıştırın:
    • GoodbyeDPI'nin ayarlarını kontrol edin ve doğru şekilde çalışıp çalışmadığını test edin.

Hocam merhaba, ben laptop kullanıyorum Ethernet üzerinden değil WI-FE üzerinden bağlanıyorum. Tanımlanamayan ağ uyarısı verdi bende ve VPN filan hiçbir şey yüklü değil nedeni nedir hocam.

Çok sağolun, ethernet kullanıyorum. Aynı şekilde yaptım fakat işe yaramadı. Discordda retrying ** seconds diyip duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı