Çözüldü GoodbyeDPI güvenli değil

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

doruk2831

Hectopat
Daha fazla  
GoodbyeDPI ile bir sorun yaşıyordum silmek istedim silerken böyle bir şey çıktı. ChatGPT'ye sorduğumda ise madencilikle alakalı olabilir dedi zaten BTC adresi var dosyada.

1750333766426.png

GoodbyeDPI bilgisayarda madencilik yapıyor galiba.

Çözüm
GoodbyeDPI ile bir sorun yaşıyordum silmek istedim silerken böyle bir şey çıktı. ChatGPT'ye sorduğumda ise madencilikle alakalı olabilir dedi zaten BTC adresi var dosyada.

Eki Görüntüle 2516106

Güvenli modda silebilirsin. Muhtemelen zararlı bir şey değildir tabi doğru yerden indirdiyseniz. Bitcoin adresi de genelde bağış için koyuyorlar.

Eki Görüntüle 2516106

GoodbyeDPI klasöründe böyle bir dosya yok. Doğru yerden indirdiğinize emin misiniz?

Eki Görüntüle 2516106

Güvenli modda silebilirsin. Muhtemelen zararlı bir şey değildir tabi doğru yerden indirdiyseniz. Bitcoin adresi de genelde bağış için koyuyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
GoodbyeDPI - Circumvent Deep Packet Inspection Effortlessly
Sanırım bu siteden indirmişsiniz ancak bu doğru yer değil. Sakın bu siteden indirmeyin
GoodbyeDPI'ı doğru yerden indir.

Doğru site bu arkadaşın attığıdır.

İndirilen yerle alakası yok. Doğru yerden indirseniz de bu uyarı normaldir. Şu mesajı okuyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı