GoodbyeDPI güvenli mi?

Jiole

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarıma kuracağım Discord için ama şunu bilmediğim için güvenemiyorum. İstediğimiz gibi rahatça silip kapatabiliyor muyuz ve oyunlarda açıkken sorun yaratıyor mu? Herkes farklı bir şey diyor bilmiyorum bu yüzden. Yardımcı olur musunuz?

Bilgisayarıma kuracağım Discord için ama şunu bilmediğim için güvenemiyorum. İstediğimiz gibi rahatça silip kapatabiliyor muyuz ve oyunlarda açıkken sorun yaratıyor mu? Herkes farklı bir şey diyor bilmiyorum bu yüzden. Yardımcı olur musunuz?

Güvenilir. Kaldıracağınız zaman klasörün içindeki service remove adlı BAT dosyasına sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırmanız yeterli. Call of Duty gibi oyunlarda sorun çıkardığını duymuştum. Bu linkten indirebilirsiniz:

Konu açacağınız zaman başlığı yazdığınızda daha önce açılmış benzer konular çıkıyor. Aynı başlıkla çok konu açıldı ve girip okudunuz mu bilmiyorum ama hepsinde güvenli denildi. Yine aynı şeyler söylenecek. Evet güvenli.

Bu konu her gün açılıyor cidden. Ben olsam kullanmazdım yani bedava diye tercih ediliyor sanırım(yanılmıyorsam bedava). Ama bir laf vardır ya, bedava peynir sadece fare kapanında olur diye hani? Bunu nedense kimse açıklamıyor, neden bedava diye?

Güvenilir olduğunu kanıtlamak için de açık kaynak kodlu diyorlar. Ama bunu diyenlerin gidip kodlara baktığını falan sanmıyorum yani sağda solda duyduklarını söylüyor millet.

Böyle bir şey arıyorsan güvenilir ücretli VPN'leri tercih etmeniz daha iyi olmaz mı?

Bu arada cidden GoodbyeDPI hakkında bilgim yok ama her gün açıldığı için bu konu dikkatimi çekti.

Bu konu her gün açılıyor cidden. Ben olsam kullanmazdım yani bedava diye tercih ediliyor sanırım(yanılmıyorsam bedava). Ama bir laf vardır ya, bedava peynir sadece fare kapanında olur diye hani? Bunu nedense kimse açıklamıyor, neden bedava diye?

Güvenilir olduğunu kanıtlamak için de açık kaynak kodlu diyorlar. Ama bunu diyenlerin gidip kodlara baktığını falan sanmıyorum yani sağda solda duyduklarını söylüyor millet.

Böyle bir şey arıyorsan güvenilir ücretli VPN'leri tercih etmeniz daha iyi olmaz mı?

Bu arada cidden GoodbyeDPI hakkında bilgim yok ama her gün açıldığı için bu konu dikkatimi çekti.
Ücretsiz yazılım diye bir olgu var hocam. Dediğiniz gibi olsa her yazılım ücretli olurdu, mesela Linux diye bir şey olmazdı.

Bazı insanlar bu yazılımları hem kendi sorununu çözmek hem de başkalarına faydalı olma, takdir görme duygusunu tatmak için yapıyor. Yazılım Rus kaynaklı ve Rusya ağır DPI sansürü altında. Adam kafaya koymuş ve bunu aşacağım demiştir, başarınca da paylaşmıştır. Projesine gelen binlerce yıldız, beğeni adamı mutlu ediyordur. Ben bile videolarıma beğeni teşekkür vb gelince mutlu oluyorum para kazanma güdüm yok. Benzer durumlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı