Exper Murde
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 5060 1TB SSD 16GB RAM 5 7600 80+
cagritasknı etiketlediğime göre tr olanını indiridim. neye dayanarak var diyorsunuz ? ona göre usb ile format atabilirim.TR olanı indirirsen var, düz orjinalinde yok.
cagritasknMining filan yok doğru yerden indirdiğin sürece sorun olmaz.
anladım peki gpu sıcaklıgı bosta kac olmalı kule tipi sogutma var 3 fanlı kasam var genelde boştayken sadece edge açıkken %23 felan goruyor gorev yoneticisini hızlı ac kapa yapınca yukseliyo %40 gordum gorev yoneticisini hızlı acıp kapadıgım icin mi acaba ?Hayır mining yapmıyor ve güvenli. İlk çıktığı günden beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
splitwire calısmadı bende orjinalindeTR olanı indirirsen var, düz orjinalinde yok.
taskbarı hızlı acıp kapayınca sadece edge acıkken %40 ı gordu taskbarı hızlı acıp kapadıgım icin mi oyle oldu yoksa ?Doğru yer doğru güven.
sadece discord için indirdim ben satranç oynuyoz arkadaşlaBu uygulama tam olarak ne için kullanılıyor? Sadece discord vb. için mi ? Meraktan soruyorum...
sosyalde discorda girmek için rehber olarak technopat öneriyor sanırım güvenilir bilmiyorum ya usb ile format atsam mı kararsızımBilgisayarında CMD çalıştıran bir uygulama ne kadar güvenli olabilir.![]()
Son düzenleme: