prote1n Zeptopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 -5'e çektim DNS değiştim olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
Ömer Bera Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS prote1n Zeptopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 denedim Ömer Bera dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #4 prote1n dedi: Denedim Genişletmek için tıkla... Anti-Virüs programınızı kapatıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS prote1n Zeptopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 gorko dedi: Anti-Virüs programınızı kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... şuanda bende antivirüs windowsunki var bide mcaffe var ama mcafee bitti süresi Artı 0 Eksi
gorko dedi: Anti-Virüs programınızı kapatıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... şuanda bende antivirüs windowsunki var bide mcaffe var ama mcafee bitti süresi
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.559 Çözümler 5 29 Ocak 2025 #6 prote1n dedi: şuanda bende antivirüs windowsunki var bide mcaffe var ama mcafee bitti süresi Genişletmek için tıkla... GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) bunu deniyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
prote1n dedi: şuanda bende antivirüs windowsunki var bide mcaffe var ama mcafee bitti süresi Genişletmek için tıkla... GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) bunu deniyorsunuz değil mi?
KS KS prote1n Zeptopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #7 Turkıye anlasması dedi: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) bunu deniyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... evet o Artı 0 Eksi
Turkıye anlasması dedi: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) bunu deniyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... evet o