GoodbyeDPI için Kaspersky silinmeli mi?

Technopat'ta zeki insanlar kalmadığının kanıtlarından biri bu konu olabilir.

Kardeşim herkes senin gibi hayatını bilgisayara veya teknolojiye adamıyor adam burada adamakıllı bir soru sormuş yardımcı olmak yerine bu tarz yorumlarda bulunacaksan gidip köşende ağlayabilirsin.

Kardeşim herkes senin gibi hayatını bilgisayara veya teknolojiye adamıyor adam burada adamakıllı bir soru sormuş yardımcı olmak yerine bu tarz yorumlarda bulunacaksan gidip köşende ağlayabilirsin.
Eğer hayatını teknolojiye adamazsan ilerde aç kalırsın. İstediğim gibi yorumda bulunurum. Buraya yardım isteyen adam girecek, Google'den aratıp gelecek. Bakacak biri saçma sapan Chat GPT yorumu yazmış biri en abidik gubidik antivirüsü önermiş sonra diyecek "Technopat kötü, adamlar ESET öneriyor."

Saçma sapan yorumlarda bulunacaksan buradaki herkes seninle dalga geçebilir. Eğer bu tarz yorumları kaldıramayacaksan Techopat'ta takılmanın bir anlamı da yok. İyi sosyaller.

Bende kaspersky var silmeye gerek yok kapatirsaniz yetiyor ama ben kapatip Goodbydpi calistirdigimda bile goodby etkie tmiyor. Evet calisiyor filtrtre aktif diyor ama uygulama bende duzgun zalismadi. Dicord acilmadi. hem turk gelistirici hem orjinal versiyonlarini denemistim. Bence vpn ayarlarindan tunellemeyi deneyin. KAspersky plus surumunde sinirsiz vopn veriyor ve o vpn icinde tuenlleme var. Diyorsun ki oyunda vpn calismasin ama disxcorda calissin o sekilde discord acabiliyorsunuz.

Eğer hayatını teknolojiye adamazsan ileride aç kalırsın. İstediğim gibi yorumda bulunurum. Buraya yardım isteyen adam girecek, Google'dan aratıp gelecek. Bakacak biri saçma sapan chat GPT yorumu yazmış biri en abidik gubidik antivirüsü önermiş sonra diyecek "Technopat kötü, adamlar ESET öneriyor."

Saçma sapan yorumlarda bulunacaksan buradaki herkes seninle dalga geçebilir. Eğer bu tarz yorumları kaldıramayacaksan Technopat'ta takılmanın bir anlamı da yok. İyi sosyaller.

Technopat'a "kötü" denmesinden rahatsız oluyorsan böyle toksiklik yapmak yerine gerçekten de yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edebilirsin ve böylelikle bu bulunduğun fanboyluğunu yaptığın platforma "kötü" denmesini engelleyebilirsin ancak sen böyle çözüm bulmak isteyen adamlara sadece hakaret ve eziklik yaparsan bu platformun yararına değil zarara sebep olursun.

Technopat'a "kötü" denmesinden rahatsız oluyorsan böyle toksiklik yapmak yerine gerçekten de yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edebilirsin ve böylelikle bu bulunduğun fanboyluğunu yaptığın platforma "kötü" denmesini engelleyebilirsin ancak sen böyle çözüm bulmak isteyen adamlara sadece hakaret ve eziklik yaparsan bu platformun yararına değil zarara sebep olursun.
Dostum konudan 2 ay sonra yazdım, adam sorununu çözmüştür zaten. Daha ne yazayım ki? Fanboyluğunu falan yaptığım yok eğer yardım arayan sen olsaydın canın yanardı. ESET indirip saçma sapan virüsler yiyip olmayan virüsü algılaması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı