GoodbyeDPI ile Discord çalışmıyor

TB15

Decapat
Daha fazla  
Merhaba daha bu sabah Discord'a girebiliyordum fakat, öğleden sonra açmayı denediğimde sürekli Discord güncelleme yapıyor diyordu ve hiç açılmıyordu. Kendim her şeyi denedim fakat halen giremiyorum.

Merhaba daha bu sabah Discord'a girebiliyordum fakat, öğleden sonra açmayı denediğimde sürekli Discord güncelleme yapıyor diyordu ve hiç açılmıyordu. Kendim her şeyi denedim fakat halen giremiyorum.

Kullandığın GoodbyeDPI kimin GoodbyeDPI'sı hepsinin sürümü, hangi yere bağlandığı vesayri ayarları farklı oluyor hele ki çağrının'ki berbat ötesi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben buradan yaptım sorunsuz çalışıyor bir de GoodbyeDPI'i açtıktan sonra hemen Discord'a tıklamayın 5 10 saniye bekleyip açmayı deneyin. Eğer olmuyorsa PC'yi restartlayıp önce DPI'i açıp sonra DC'yi açmayı deneyin belki olur.

Çağrı taşkın'ın DPI'ını kullanıyorum.

O herifin DPI'ını hiç beğenmem berbat bir ayarları var başka bir GoodbyeDPI kullanmanı öneririm. Kendi ISS ne daha iyi bir DPI bulabilirsin.

Hocam peki çağrının yaptığından başka ne önerirsin.

Ben vallahi kardeşim bir elemanın teki eskiden TT'ye özel bir GoodbyeDPI yapmış ve ayarları nedense aşırı iyi bütün denediklerime göre daha iyi bir ping alıyorum ve hissediyorum fakat yine de CS2 girecekken kapatıyorum FACEIT önemli çünkü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben buradan yaptım sorunsuz çalışıyor bir de GoodbyeDPI'i açtıktan sonra hemen Discord'a tıklamayın 5 10 saniye bekleyip açmayı deneyin. Eğer olmuyorsa PC'yi restartlayıp önce DPI'i açıp sonra DC'yi açmayı deneyin belki olur.

Ben yeniden başlatmama rağmen işe yaramadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı