GoodbyeDPI ile internet kısıtlama kaldırılır mı?

lilspace

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle bir üniversite kampüsünde Ethernet ile internete bağlanıyorum. Online oyunlarda VPN kullanmadan giriş yapamıyorum kısıtlama var.
VPN de çok gecikme yapıyor. GoodbyeDPI hakkında da pek bir bilgim yok acaba kurarsam oyunlara erişim kısıtlaması kalkar mı ya da başka bir öneriniz var mı?

Öncelikle bir üniversite kampüsünde Ethernet ile internete bağlanıyorum. Online oyunlarda VPN kullanmadan giriş yapamıyorum kısıtlama var.
VPN de çok gecikme yapıyor. GoodbyeDPI hakkında da pek bir bilgim yok acaba kurarsam oyunlara erişim kısıtlaması kalkar mı ya da başka bir öneriniz var mı?
Hocam internetinize hiçbir etkisi yok. Sorun olmaz. Kısıtlama kalkıyor fakat arada sorun çıkarabiliyor.

kalkıyor hocam %100 emin değilim ama kaldırıyor diye biliyorum.

@lilspace
Aşağıdaki linkten indirin. Linki mutlka okuyun fazla uzun değil. (EDİT-UZATMIŞLAR.)

KURMAYIN - BATCH seçeneğini kullanın. Linkte açıklama var.
Şunu yapacaksınız: Uzattıkları için ilgili kısmı kopyalayıp yapıştırdım.

Batch Dosyası İle Kullanma (Tek seferlik, pencere kapatıldığında sona erecek şekilde)​

GoodbyeDPI Türkiye fork'unu batch dosyasını çalıştırarak kullanmak için (Bir komut penceresi açılır ve uygulama çalışmaya başlar, bu pencere kapatıldığında çalışmaya son verilir) :
  • goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  • ZIP dosyasını herhangi bir dizine çıkarın.
  • Çıkartılan dosyalardan turkey_dnsredir.cmd dosyasına sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğini seçin.

@lilspace
Aşağıdaki linkten indirin. Linki mutlka okuyun fazla uzun değil.

KURMAYIN - BATCH seçeneğini kullanın. Linkte açıklama var.

sağolasın

@lilspace
Aşağıdaki linkten indirin. Linki mutlka okuyun fazla uzun değil. (edit-uzatmışlar.)

Kurmayın - batch seçeneğini kullanın. Linkte açıklama var.
Şunu yapacaksınız: Uzattıkları için ilgili kısmı kopyalayıp yapıştırdım.

batch dosyası ile kullanma (tek seferlik, pencere kapatıldığında sona erecek şekilde)​

GoodbyeDPI Türkiye Fork'unu batch dosyasını çalıştırarak kullanmak için (bir komut penceresi açılır ve uygulama çalışmaya başlar, bu pencere kapatıldığında çalışmaya son verilir):
  • goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip dosyasını bilgisayarınıza indirin.
  • ZIP dosyasını herhangi bir dizine çıkarın.
  • Çıkartılan dosyalardan turkey_dnsredir. CMD dosyasına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin.
Ekran görüntüsü 2025-03-27 235313.png

Hangi dosyayı çalıştıracağımı bulamadım hocam.

Son düzenleme:
Hangi dosyayı çalıştıracağımı bulamadım hocam.
Klasörü indirin,
Zipten çıkartın.
Klasörün içinde == turkey_dnsredir.cmd dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır deyin.

Açılan pencerereyi kapatmayın, küçültün. O pencere açık durduğu sürece goodbyedpı çalışır. Pencereyi kapattığınız zaman goodbyedpı de kapanmış olur.

Klasörü indirin,
Zipten çıkartın.
Klasörün içinde == turkey_dnsredir. CMD dosyasına sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştır deyin.

Açılan pencerereyi kapatmayın, küçültün. O pencere açık durduğu sürece GoodbyeDPI çalışır. Pencereyi kapattığınız zaman GoodbyeDPI de kapanmış olur.

Bende hiçbir pencere açılmamıştı, sadece görev yöneticisinde arkada çalışıyor ama uygulamalarda falan gözükmüyor.

Bende hiçbir pencere açılmamıştı, sadece görev yöneticisinde arkada çalışıyor ama uygulamalarda falan gözükmüyor.
Siz kurmuşsunuz. Kurduğunuz zaman hem görmezsiniz hem kapatamazsınız.
Benim tarif ettiğim yöntemde kurmak gerekmiyor VE dilediğiniz zaman açıp kapatabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı