ByMh1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 GoodbyeDPI ile Roblox'a girmeye çalışınca şöyle bir hata alıyorum. MSI Afterburner ve RivaTuner kapalı. Superonline kullanılıyor ve kablo ile bağlı. Dosya Ekleri Ekran_goruntusu_2025-01-31_222132.png 143,1 KB · Görüntüleme: 684
GoodbyeDPI ile Roblox'a girmeye çalışınca şöyle bir hata alıyorum. MSI Afterburner ve RivaTuner kapalı. Superonline kullanılıyor ve kablo ile bağlı.
Çözüm ByMh1 1 Şubat 2025 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu yapınca düzeldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu yapınca düzeldi.
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 394 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #2 ByMh1 dedi: GoodbyeDPI ile Roblox'a girmeye çalışınca şöyle bir hata alıyorum. MSI Afterburner ve RivaTuner kapalı. Superonline kullanılıyor ve kablo ile bağlı. Genişletmek için tıkla... TR versiyonunu deneyebilirsiniz, bazı sağlayıcılar sıkı önlem aldığı için çalışmıyor olabilir. Artı 0 Eksi
ByMh1 dedi: GoodbyeDPI ile Roblox'a girmeye çalışınca şöyle bir hata alıyorum. MSI Afterburner ve RivaTuner kapalı. Superonline kullanılıyor ve kablo ile bağlı. Genişletmek için tıkla... TR versiyonunu deneyebilirsiniz, bazı sağlayıcılar sıkı önlem aldığı için çalışmıyor olabilir.
MadenSuyuTR Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 232 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri / Excalibur G770 / 8 GB RAM / 4GB VRAM GTX1650 / 500GB M.2 SDD / İ5-12450H 2.50GHZ / Windows 11 Home / Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 ByMh1 dedi: GoodbyeDPI ile Roblox'a girmeye çalışınca şöyle bir hata alıyorum. MSI Afterburner ve RivaTuner kapalı. Superonline kullanılıyor ve kablo ile bağlı. Genişletmek için tıkla... Super Online için özel dosyagerekiyor bazı videolarda var. Bende de aynı şekilde. Artı 0 Eksi
ByMh1 dedi: GoodbyeDPI ile Roblox'a girmeye çalışınca şöyle bir hata alıyorum. MSI Afterburner ve RivaTuner kapalı. Superonline kullanılıyor ve kablo ile bağlı. Genişletmek için tıkla... Super Online için özel dosyagerekiyor bazı videolarda var. Bende de aynı şekilde.
KS KS ByMh1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #4 MadenSuyuTR dedi: Super Online için özel dosyagerekiyor bazı videolarda var. Bende de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Atabilir misiniz videoyu. canris dedi: TR versiyonunu deneyebilirsiniz, bazı sağlayıcılar sıkı önlem aldığı için çalışmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Discord açılıyor ama. Son düzenleme: 31 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
MadenSuyuTR dedi: Super Online için özel dosyagerekiyor bazı videolarda var. Bende de aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Atabilir misiniz videoyu. canris dedi: TR versiyonunu deneyebilirsiniz, bazı sağlayıcılar sıkı önlem aldığı için çalışmıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Discord açılıyor ama.
canris Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 394 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #5 ByMh1 dedi: Discord açılıyor ama. Genişletmek için tıkla... Ek seçenekler deneyebilirsiniz, farklı VPN'ler gibi fakat ben tavsiye etmem. Dilerseniz buraya tıklayarak TR versiyonunun kurulumunu izleyebilirsiniz. Videoda Discord'a giremeyenler için anlatılmış fakat siz Roblox için de deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ByMh1 dedi: Discord açılıyor ama. Genişletmek için tıkla... Ek seçenekler deneyebilirsiniz, farklı VPN'ler gibi fakat ben tavsiye etmem. Dilerseniz buraya tıklayarak TR versiyonunun kurulumunu izleyebilirsiniz. Videoda Discord'a giremeyenler için anlatılmış fakat siz Roblox için de deneyebilirsiniz.
KS KS ByMh1 Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 182 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu yapınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu yapınca düzeldi.