Çözüldü GoodbyeDPI ile Roblox'ta assetler yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Hexplorer

Yoctopat
Daha fazla  
Ekran kartı
GTX 1660 Super
İşlemci
AMD Ryzen 5 4500
GoodbyeDPI ve benzeri bir program yoluyla Roblox'a girdiğim zaman assetlerin çoğu yüklenmiyor sadece meshler gözüküyor. GUI elementleride bozuk gözüküyor. Installer'da flag settingsli bir hata vardı tam hatırlamıyorum fakat o hatayla ilgilisi olabilir mi veya çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-09 115809.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-09 115809.png
    65,2 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam merhaba. Ben birkaç gündür 6 modunu kullanıyorum zaman zaman asset yüklenmeme sorunu bende de oluşuyor ancak oyunu veya GoodbyeDPI'i kapatıp tekrar açtığımda sorun bir süreliğine dahi olsa da düzeliyor. Problemin kaynağını tam olarak bilmesem de Roblox'tan kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Ne yazık ki net ve kesin bir çözüm bulamadım, şimdilik en sabit çözüm WARP kullanıp GoodbyeDPI'ı kapatarak oynamak sanırsam.
GoodbyeDPI ve benzeri bir program yoluyla Roblox'a girdiğim zaman assetlerin çoğu yüklenmiyor sadece meshler gözüküyor. GUI elementleride bozuk gözüküyor. Installer'da flag settingsli bir hata vardı tam hatırlamıyorum fakat o hatayla ilgilisi olabilir mi veya çözümü nedir?

Aynı hatayı alıyorum, çözümü olan varsa bilgi paylaşsın lütfen. 🤝

Hocam merhaba, GoodbyeDPI ayarını Visual Studio gibi bir uygulama aracılığıyla -5 ten -6'a çekerseniz sorun çözülüyor. Eğer yine de sorununuz çözülmez ise -3'ü de deneyebilirsiniz

1752434046356.png

Örnek görseldeki gibi yaparsanız düzeleceğini düşünüyorum.

Hocam merhaba, GoodbyeDPI ayarını Visual Studio gibi bir uygulama aracılığıyla -5 ten -6'a çekerseniz sorun çözülüyor. Eğer yine de sorununuz çözülmez ise -3'ü de deneyebilirsiniz

Eki Görüntüle 2534128

Hocam bendede GoodbyeDPI Türkiye versiyonu bir yere kadar harikaydı. 1 ila 2 hafta öncesine kadar sorunlar başladı. Oyunu yeniden temiz yüklemek sorunu belli bir süreliğine çözdü ancak yine her şey bozuldu. Oyunda ya karakterler yüklenmiyor ya da başka bir şey. Her zaman bir şey eksik oluyor. Sorunlar başladığında 5'i kullanıyordum. Ardından bu gönderiyi gördükten sonra 6'yı ve 3'ü denedim. 6 kısmi olarak sorunları çözdü ancak yine de tamamı ile çözmedi. 3'de 5'e kıyasla iyi ancak 6'dan daha kötü. Türk Telekom kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2534128

Hocam bende hala çalışmadı oyuna giriyorum hala modeller vesaire yarıda kesilip yüklemeyi bırakıyor buna dair hiç kalıcı bir çözüm yokmu?
1752483660073.png

Hocam merhaba. Ben birkaç gündür 6 modunu kullanıyorum zaman zaman asset yüklenmeme sorunu bende de oluşuyor ancak oyunu veya GoodbyeDPI'i kapatıp tekrar açtığımda sorun bir süreliğine dahi olsa da düzeliyor. Problemin kaynağını tam olarak bilmesem de Roblox'tan kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Ne yazık ki net ve kesin bir çözüm bulamadım, şimdilik en sabit çözüm WARP kullanıp GoodbyeDPI'ı kapatarak oynamak sanırsam.

Çözüm

WARP çok yavaş yüklüyor sıkıntısı o ve oyunu oynarken internet bir anda kesili veriyor durduk yere. Roblox'u sanırsam açılana kadar doğru düzgün oynayamayacağız.

Hocam merhaba, GoodbyeDPI ayarını Visual Studio gibi bir uygulama aracılığıyla -5 ten -6'a çekerseniz sorun çözülüyor. Eğer yine de sorununuz çözülmez ise -3'ü de deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2534128

Sağ tıklayıp düzenleden yapsak da aynı yere girmiyor mu? Yoksa Visual Studio'dan yapmak zorunlu mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı