GoodbyeDPI işe yarıyor mu?

yasirbakır

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Türk Telekom kullanıyorum, şu anda bile internet kesiliyor çok yavaş sosyal medyaya erişemiyoruz. Gündemdeki olayı herkes biliyordur zaten.
Benim sorum: Bu videodaki DPI dediği şey gerçekten işe yarıyor mu kullanan oldu mu?
VİDEO:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom kullanıyorum, şu anda bile internet kesiliyor çok yavaş sosyal medyaya erişemiyoruz. Gündemdeki olayı herkes biliyordur zaten.
Benim sorum: Bu videodaki DPI dediği şey gerçekten işe yarıyor mu kullanan oldu mu?
VİDEO:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

yarıyor ama türkiye versiyonunu indirmelisiniz

Güvenilir mi bilmem Superonline kullanıyorum goodbye DPI turkey Roblox ve Discord gibi yasaklı yerleri açabiliyor (alternatif olan)

VİDEO:

Evet, aktif bat pencereli olan versiyonun kullanıcısıyım, çalışıyor.

Açık kaynak diye koşalım o zaman olaya bak sen indirmeden önce bir güzel yemliyorlar gel indir diye ama indirince farklı bir şey olduğunu bilmeden yönetici olarak çalıştır babam. Patladığını görünce linçlersin moralsiz halinle. Sonradan değiştirme yok sanki öyle bir kere yazmışlar kodu süs diye duruyor zaten. Ben güvenmiyorum bu yüzden bunun yerine Proton vpn'i kullanıyorum güvenli kaliteli bu kadar basit. Hem ücretsiz hizmet de veriyorlar hollanda sunucusu oldukça hızlı server ve en düşük 70 ping de oynarsın roblox'u discord içi pingin 60'ın üstüne çıkmaz. Ne olduğu belli de bilmediğin bir şeyi çalıştırmak garip. Senin bileceğin iş VPN ile uğraşamam işimi görsün yeter diyorsan işini hallettikten sonra silersin.

Çalışıyor hocam ping çıkartmıyor asla.

Proton da ping çıkartmıyor.

Evet, aktif bat pencereli olan versiyonun kullanıcısıyım, çalışıyor.

Bunun yerine proton'u denedin mi hiç?

Açık kaynak diye koşalım o zaman olaya bak sen indirmeden önce bir güzel yemliyorlar gel indir diye ama indirince farklı bir şey olduğunu bilmeden yönetici olarak çalıştır babam. Patladığını görünce linçlersin moralsiz halinle. Sonradan değiştirme yok sanki öyle bir kere yazmışlar kodu süs diye duruyor zaten. Ben güvenmiyorum bu yüzden bunun yerine Proton vpn'i kullanıyorum güvenli kaliteli bu kadar basit. Hem ücretsiz hizmet de veriyorlar hollanda sunucusu oldukça hızlı server ve en düşük 70 ping de oynarsın roblox'u discord içi pingin 60'ın üstüne çıkmaz. Ne olduğu belli de bilmediğin bir şeyi çalıştırmak garip. Senin bileceğin iş VPN ile uğraşamam işimi görsün yeter diyorsan işini hallettikten sonra silersin.

Proton da ping çıkartmıyor.

Bunun yerine proton'u denedin mi hiç?
DPI'in yetersiz kaldığı bir durum yaşamadığım için başka arayışlara girmedim.
Umarım açık kaynak kodlu yazılımın ne olduğunu iyi kavramışsınızdır, bu piyasada sadece gördüğünü indirip düşünmeyen adamlar bulunmuyor, bu işi en ufak ayrıntısına kadar kırış kırış eden kişiler bulunuyor, GoodBye DPI'in Türkiye'deki kullanıcı sayısı şuan gerçekten fazla, eğer herhangi biri herhangi bir zararlı yazılım tespit etseydi zaten muhtemelen basit instagram sayfalarında bile bu durum yayılırdı, bunun yanında DPI sadece Türkiye için değil, global bir yazılım, yani dediğim gibi, eğer içinde zararlı bir durum olsaydı bunu insanlar yakalardı, av'ler algılardı, artık 2000lerde değiliz, bir şeyi yönetici olarak çalıştırdığımız anda hayatımız kararmıyor :).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı