Çözüldü GoodbyeDPI klasörü içindeki CMD dosyaları gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ozgurtali3535

Megapat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i7 13700F - ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 SOLID Core
Meslek
Sağlık Personeli
GoodbyeDPI indirdim, RAR dosyasının içinde görünen .cmd dosyalarını klasöre çıkarttığımda görünmüyor. RAR'ın içinden çalıştırmaya kalktığımda ise ayıklanacak dosya yok hatası çıkıyor. Yapamadım bir türlü yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Hocam selamlar, Türkiye versiyonunu kullanıyorsanız aynı yapımcıdan, SplitWire Turkey adında bir uygulama var, güvenirliği konusunda bir şey söyleyemiyorum ama daha stabil çalışıyor. Ona göz atabilirsiniz.
Hocam selamlar, Türkiye versiyonunu kullanıyorsanız aynı yapımcıdan, SplitWire Turkey adında bir uygulama var, güvenirliği konusunda bir şey söyleyemiyorum ama daha stabil çalışıyor. Ona göz atabilirsiniz.

Çözüm
Hemen deniyorum.
Hocam dediğin programla herşey halloldu teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam selamlar, Türkiye versiyonunu kullanıyorsanız aynı yapımcıdan, splitwire turkey adında bir uygulama var, güvenirliği konusunda bir şey söyleyemiyorum ama daha stabil çalışıyor. Ona göz atabilirsiniz.

Açık kaynak olduğundan ve iyi bir sayıda yıldızı olduğundan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı