GoodbyeDPI kullanılır mı?

lucialemdar

Centipat
Daha fazla  
GoodbyeDPI kullanmak istiyorum ama geri eski internetime dönmek için DPI'yı silmek yeterli olur mu? Sıkıntı yaratır mı? Zararlı mı bir de?

Bir zararı yok. GitHub sayfasında çoğu şeyi açıklıyorlar zaten.

1749323078230.png

Sadece kullanmak istediğin zaman bunu çalıştırsan yeter. Kurulum gerektirmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre GoodbyeDPI kullandım ve bir sorun yaşamadım ama çok da güvenerek kullandığım bir uygulama değildi. Özellikle arka planda kapatmaya çalıştıkça kapanmaması, yönetici olarak silmeme rağmen silinmemesi biraz korkutmuştu. Bu durum sonrasında bilgisayarıma format atıp Cloudflare Zero Trust kullanmaya başladım. En azından daha güvenli ve kullanışlı.

Bir süre GoodbyeDPI kullandım ve bir sorun yaşamadım ama çok da güvenerek kullandığım bir uygulama değildi. Özellikle arka planda kapatmaya çalıştıkça kapanmaması, yönetici olarak silmeme rağmen silinmemesi biraz korkutmuştu. Bu durum sonrasında bilgisayarıma format atıp Cloudflare Zero Trust kullanmaya başladım. En azından daha güvenli ve kullanışlı.
Dosyalarının içinde kaldırmak için gerekli şeyler var.

Ben güvenmiyorum karspersky alıp van kulanmanızı tavsiye ederim. Vpn uygulamasında sadece istediğin programları vpn ile çalıştır var. Ben bilgisayarı açtığım gibi vpn açılıyor ama sadece Discord bundan faydalanıyor.

Özellikle arka planda kapatmaya çalıştıkça kapanmaması, yönetici olarak silmeme rağmen silinmemesi biraz korkutmuştu.

Kapatmaya çalışıp da kapanmaması gibi bir durum yok.

GoodbyeDPI çalıştırdığında Windivert servisi devreye girer, GoodbyeDPI programını sonlandırmak Windivert servisini devreden çıkartmaz, o yüzden GoodbyeDPI'ı çalıştırıp sonra kapatıp klasörü silmeye kalkarsanız silinmez.

Servis olarak kurmamış olsanız bile GoodbyeDPI'ı silmek isterseniz service_remove.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Bu işlem Windivert'i durduracaktır, sonra silebilirsiniz.
Direkt Shift+Delete ile silmeye kalktığınızda service_remove.bat dosyası silinmiş oluyor ama WinDivert64.sys silinmediğiyle kalıyor. Böyle bir durumda GoodbyeDPI zip dosyasını tekrar indirin ve içinden service_remove.bat dosyasını çıkarıp yönetici olarak çalıştırın. Ya da bilgisayarı yeniden başlatın öyle silin.

Neyden korktuğunuzu da anlıyorum, internetten ne olduğunu bilmediğiniz bir program indirmişsiniz, çalıştırmışsınız, garip garip siyah pencere içinde bir takım yazılar görüyorsunuz, beğenmemiş silmeye çalışmışsınız ve karşınıza şöyle bir ekran gelmiş.
1749642909604.png

Ben bunu kapatmama rağmen niye silinmiyor diye korkuyorsunuz, bir de orada Bitcoin falan yazıyor iyice korkutuyor sizi (Bitcoin adresi bağış yapılsın diye).

Olay bundan ibaret, korkacak bir şey yok. Kullananların da kullanacakların da içi ferah olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı