Çözüldü GoodbyeDPI kullanılmasına rağmen Discord'a girilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Egeax

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar her yöntemi denedim. Discord'u sil / yükle yaptım, DNS ayarlarını değiştirip denedim, son sürüm indirdim not defterinde 9'u 5 yaptım denedim ama hala olmuyor. Açtığımda GoodbyeDPI is running diyor. Sonra Discord'u açıyorum checking for updates ekranında takılı kalıyor. Sadece dönüyor. Ne yapabilirim acaba?

İnternet sağlayıcınız yüzünden. Büyük ihtimal Türk Telekom'dur. Türk Telekom'da VPN harici bir yöntem bilmiyorum. Turkcell'de bile alternatif yolları kullanarak GoodbyeDPI kullanılabiliyor. Bildiğim tek yöntem hotspot Shield indirip kanalları Discord'a bağlamak ve VPN'i sadece Discord'a vermek bunun harici bir yol yok sanırım.

Türk Telekom'da sorunsuz kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodakileri yapın. En güzel yöntem bu. VPN değil sadece Discord'u etkileyecek şekilde DPI aşabilirsin.

DNS'i otomatik yapın service_install_dnsredir_turkey servisini yönetici başlatarak açın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı