VPN'ler internetimi çok yavaşlatıyor. WARP'ta çalışmıyor. GoodbyeDPI kullanmayı düşünüyorum güvenli midir? Bir sıkıntı yaratır mı veya dikkat etmem gereken bir şey var mı?
VPN'ler internetimi çok yavaşlatıyor. WARP'ta çalışmıyor. GoodbyeDPI kullanmayı düşünüyorum güvenli midir? Bir sıkıntı yaratır mı veya dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Bu zamana kadar güvenlik açısından bir sorun yarattığını ben görmedim. DC yasaklanmasının ilk gününden beri kullanıyorum. CoD Black Ops oyunu dışında başka oyunlarda da problem olmuyor.
Bu zamana kadar güvenlik açısından bir sorun yarattığını ben görmedim. DC yasaklanmasının ilk gününden beri kullanıyorum. CoD Black Ops oyunu dışında başka oyunlarda da problem olmuyor.
GoodByeDPI Calismiyor. her seyi denedim 3-4 video anlatimindaki gibi yaptim fakat olmadi.
Kisaca denediklerimide yaziyim bunca zaman:
Yonetici ile calistirdigim:
turkey_dnsredir (Turkiye versiyonu goodbyedpi)
turkey_dnsredir_alternative_superonline (Cagritaskin son versiyonu goodbyedpi)
turkey_dnsredir_alternative2_superonline (Cagritaskin son versiyonu goodbyedpi)
2_any_country_dnsredir (-9u -5 yaptim) (ValdikSS son versiyonu goodbyedpi)
DNS'im ise DNS Changer microsoft uygulamasindan (CloudFlare, OpenDNS, AlternateDNS, YandexDNS, vs vs. ) tum DNSleri denedim olmadi. Bunlari denerken goodbyedpi'yi calistirmamistim. Goodbyedpi'yi calistirdim ve hepsini teker teker denedim yine olmadi.