GoodbyeDPI kullanmak güvenli mi?

fogtur

Centipat
Daha fazla  
VPN'ler internetimi çok yavaşlatıyor. WARP'ta çalışmıyor. GoodbyeDPI kullanmayı düşünüyorum güvenli midir? Bir sıkıntı yaratır mı veya dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok kişi Discord'a bağlanmak için kullanıyor, güvenilir olmalı.

VPN'ler internetimi çok yavaşlatıyor. WARP'ta çalışmıyor. GoodbyeDPI kullanmayı düşünüyorum güvenli midir? Bir sıkıntı yaratır mı veya dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Warp neden çalışmıyor? , ayrıca kaspersky'ın 1 aylık deneme sürümü kullanırsan , hem VPN'i hızlı hem de güvenilir.

Bu zamana kadar güvenlik açısından bir sorun yarattığını ben görmedim. DC yasaklanmasının ilk gününden beri kullanıyorum. CoD Black Ops oyunu dışında başka oyunlarda da problem olmuyor.

Merhaba,

(Turk Telekom Fiber ve windows 10)

GoodByeDPI Calismiyor. her seyi denedim 3-4 video anlatimindaki gibi yaptim fakat olmadi.

Kisaca denediklerimide yaziyim bunca zaman:

Yonetici ile calistirdigim:
  • turkey_dnsredir (Turkiye versiyonu goodbyedpi)
  • turkey_dnsredir_alternative_superonline (Cagritaskin son versiyonu goodbyedpi)
  • turkey_dnsredir_alternative2_superonline (Cagritaskin son versiyonu goodbyedpi)
  • 2_any_country_dnsredir (-9u -5 yaptim) (ValdikSS son versiyonu goodbyedpi)

DNS'im ise DNS Changer microsoft uygulamasindan (CloudFlare, OpenDNS, AlternateDNS, YandexDNS, vs vs. ) tum DNSleri denedim olmadi. Bunlari denerken goodbyedpi'yi calistirmamistim. Goodbyedpi'yi calistirdim ve hepsini teker teker denedim yine olmadi.

Bi oneriniz var mi?

Tesekkurler,

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı