GoodbyeDPI nasıl servis olarak eklenir?

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. GoodbyeDPI-0.2.2 sürümünde 2_any_country_dnsredir. CMD dosyasını kullanıyorum. Diğerleri zamanla çalışmama aç kapa vs. gerektirdiği için zahmetli oluyor ve bunda hiç öyle bir sorun yaşamadım. Bunu servis olarak eklemek istiyorum fakat klasörde öyle bir şey yok. Bunu nasıl yaparım?

1749039800149.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. GoodbyeDPI-0.2.2 sürümünde 2_any_country_dnsredir. CMD dosyasını kullanıyorum. Diğerleri zamanla çalışmama aç kapa vs. gerektirdiği için zahmetli oluyor ve bunda hiç öyle bir sorun yaşamadım. Bunu servis olarak eklemek istiyorum fakat klasörde öyle bir şey yok. Bunu nasıl yaparım?

Eki Görüntüle 2505110

Üstten ikinci olan service_install_russia dosyasını yönetici olarak çalıştırınca servis olarak kuruyor. Her defasında çalıştırmana gerek yok. Silmek istersen service_remove.cmd

Üstten ikinci olan service_install_russia dosyasını yönetici olarak çalıştırınca servis olarak kuruyor. Her defasında çalıştırmana gerek yok. Silmek istersen service_remove. CMD.

Hocam ben dnsredir olanı kullanıyorum aşağıdan. 3. olanı kursam daha iyi olmaz mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı