GoodbyeDPI silinemiyor

Hayır hocam bu değil. Hizmetler listesi alfabetik sıraya göre düzenlenmiş olmalı. Eğer öyle değilse listenin sol üstünde bulunan Ad isimli kısma bir kez tıklamanız ve W harfine gitmeniz gerekiyor. Daha sonra WinDivert isimli hizmetin yüklü olup olmadığını kontrol edin. Kritik olan kısım WinDivert hizmeti.

WinDivertTool isimli uygulamayı (linki ekledim) indirin.
Programı çalıştırıp ekranda yazanların ekran görüntüsünü burada paylaşın lütfen.
Hocam o program ne işe yarıyor?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-01 132355.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-01 132355.png
    1,7 KB · Görüntüleme: 16
Hocam bulamadı.

Yaşadığınız sorun çok tuhaf, çünkü WinDivert dosyalarını kullanan bir uygulama olmadığı sürece adeta alelade bir medya dosyası gibi ilgili .sys dosyasını silebilmeniz gerekirdi.
Ben GoodbyeDPI-Turkey'in bakım ve destek geliştiricisiyim ancak sizin Türkiye forku dışında bir sürüm kullanmanız dolayısıyla hangi versiyonunu hangi kaynaktan indirip ne gibi komutlar çalıştırarak işlem yaptığınızı bilemiyorum ve bu sebeple verimli bir yardım süreci geçiremiyoruz.

Size önerim bu video rehberi izleyerek veya herhangi başka bir yoldan Windows'u Güvenli Mod'da başlatarak silmeye çalıştığınız dosyayı silmeyi denemeniz.

Yaşadığınız sorun çok tuhaf, çünkü windivert dosyalarını kullanan bir uygulama olmadığı sürece adeta alelade bir medya dosyası gibi ilgili .sys dosyasını silebilmeniz gerekirdi.
Ben GoodbyeDPI-turkey'in bakım ve destek geliştiricisiyim ancak sizin Türkiye forku dışında bir sürüm kullanmanız dolayısıyla hangi versiyonunu hangi kaynaktan indirip ne gibi komutlar çalıştırarak işlem yaptığınızı bilemiyorum ve bu sebeple verimli bir yardım süreci geçiremiyoruz.

Size önerim bu video rehberi izleyerek veya herhangi başka bir yoldan Windows'u güvenli Mod'da başlatarak silmeye çalıştığınız dosyayı silmeyi denemeniz.
Hocam başka yöntemle olur mu? Mesela AnyDesk veya Windows geri yardım merkezi gibi.

Hocam başka yöntemle olur mu? Mesela AnyDesk veya Windows geri yardım merkezi gibi.
Hocam forum kurallarına çok hakim değilim ancak bir arkadaş yasak olduğunu söyledi. Dediğimi yapmayı denerseniz sorununuzu çözebilirsiniz. Korkmayın, Güvenli Mod'a alıp dosya silme işlemi göründüğü kadar zor bir işlem değil.

Hocam forum kurallarına çok hakim değilim ancak bir arkadaş yasak olduğunu söyledi. Dediğimi yapmayı denerseniz sorununuzu çözebilirsiniz. Korkmayın, güvenli Mod'a alıp dosya silme işlemi göründüğü kadar zor bir işlem değil.
Tamam. Ama güvenli modda bir sıkıntı çeker laptopum?

Hayır, Windows'un kendi özelliği. Silmeye çalıştığınız dosya haricinde bir dosya silmeyin, başka bir işlem yapmadan bilgisayarınızı kapatıp tekrar açın.
Peki güvenli Mod'a nasıl gireceğim? Ve nasıl çıkacağım? Not: Bilgisayarım Huawei Matebook D15.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı