SelimEfehc
Decapat
Daha fazla
GoodbyeDPI Klasöründe removeservice diye bir dosya var onu yönetici çalıştırıp yeniden başlat ve öyle silmeyi dene.Zamanında GoodbyeDPI yüklemiştim. Şimdi kullanmıyorum. Silmeye çalıştığımda hata veriyor. Nasıl sileceğim?
GoodbyeDPI Klasöründe removeservice diye bir dosya var onu yönetici çalıştırıp yeniden başlat ve öyle silmeyi dene.Zamanında GoodbyeDPI yüklemiştim. Şimdi kullanmıyorum. Silmeye çalıştığımda hata veriyor. Nasıl sileceğim?
GoodbyeDPI klasörü içerisinde service_remove.bat var, ona tıklayıp silebilirsin. Sonra yeniden başlat hallolur.Zamanında GoodbyeDPI yüklemiştim. Şimdi kullanmıyorum. Silmeye çalıştığımda hata veriyor. Nasıl sileceğim?
Zamanında GoodbyeDPI yüklemiştim. Şimdi kullanmıyorum. Silmeye çalıştığımda hata veriyor. Nasıl sileceğim?
İş Windivert'e kalırsa @TheMaZi'nin dediği gibi... o zaman şöyle yapılır:GoodbyeDPI klasörü içindeki "WinDivert.dll" dosyası silmeni engelliyor. Klasör içindeki "remove_service.bat" dosyasını yönetici olarak başlatıp, enter bas. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatıp, her şey tamamen açılmadan önce klasörü sil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.