GoodbyeDPI Superonline'de çalışmıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-12400f, Gigabyte h610-mk, İntel Arc B580, T-Force 2x8 ddr4 ram, Kingston 1 tb SSD, Thermalright peerles assassin 90se, Msi MAG Force m100a 600w kasa
Öncelikle ben GoodbyeDPI'ın TR için olmayan sürümünü.
Sonra TR için olan sürümünü tüm alternatifleriyle beraber.
Turkey dnsredir Superonline alternative yazan 6 alternatifi de denedim ve olmadı.
DNS'i 1.1.1.1 alternatif DNS'i 1.0.0.1 yaptım yine de çalışmadı ne yapmam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turkey dnsredir Superonline alternative yazan 6 alternatifi de denedim ve olmadı.
DNS'i 1.1.1.1 alternatif DNS'i 1.0.0.1 yaptım yine de çalışmadı ne yapmam lazım.
WARP çalışıyor ama godbydpi çalışmıyor bende sadece Discord'a giriliyor godbydpi kullanarak. Aynı sorun sizde var.

Bende Superonline'im çalışıyor, GitHub'daki ilk versiyon Rusya yazan.

Ekran görüntüsü 2025-07-17 014651.png

Bende Superonline'im çalışıyor, GitHub'daki ilk versiyon Rusya yazan.

Eki Görüntüle 2536689

Hocam siz Rusya'yı mi kullaniyorsunuz yoksa Rusya olduğu için kullanmayın mi diyorsunuz ben Türkiye versiyonlarının hepsini hem 1.1.1.1 DNS ayarlı hem de DNS ayarı olmadan denedim ise yaramadi.
Ve her yeni servise geçtiğinde service remove seçeneğine basarak diğer servis seçeneklerini denedim.
Veya siz hangi servisi kullanıyorsunuz 6 farklı seçenek var da

Hocam siz Rusya'yı mi kullaniyorsunuz yoksa Rusya olduğu için kullanmayın mi diyorsunuz ben Türkiye versiyonlarının hepsini hem 1.1.1.1 DNS ayarlı hem de DNS ayarı olmadan denedim ise yaramadi.
Ve her yeni servise geçtiğinde service remove seçeneğine basarak diğer servis seçeneklerini denedim.
Veya siz hangi servisi kullanıyorsunuz 6 farklı seçenek var da
Evet Rusyayı kullanıyorum, ilk versiyonlardan hiç değiştirmedim sorun da yaratmadı,

Ekran görüntüsü 2025-07-17 161653.png
Ekran görüntüsü 2025-07-17 161705.png

bendekini deneyebilirsin - Drive Link

Lütfen eklediğim videoyu izleyip tekrar dener misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lütfen eklediğim videoyu izleyip tekrar dener misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam geç yanıt verdiğim için kusura bakmayın bu videodaki yöntemler de işe yaramadı teşekkür ediyorum.

Wi-Fi ile kullanıyorsanız Ethernet kablosu takıp deneyebilirsiniz ama Ethernet olmasına rağmen çalışmazsa bilmiyorum gerçekten.

Ethernet kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı