GoodbyeDPI Türk Telekom ile çalışmıyor

Alilol

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, GoodbyeDPI'ı galiba Türk Telekom engellemeye çalışıyor. Biraz da olsa ping artıp internetim yavaşlıyor. Valorant'ta ban yerim diye korkuyorum açıkçası. Acaba uygulamaya DNS ile girebilir miyiz, VPN ve GoodbyeDPI hariç?
FiveM tarzı oyun oynadığım için kalıcıda yapasım var. DNS'i kalıcı yapsam da başka bir alternatife geçsem bile ping yüksek, ilk defa karşılaşıyorum. Sebebini anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını düzenle
-9 yazan kısma -5 yaz
dosyayı yönetici olarak aç.

Bir de böyle dener misin?

Hocam ben GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) bunu kullanıyorum.

Hocam eğer sadece ağ ayarlarından yapılan DNS ile uygulama girilebiliyorsa daha çok işime yarar Valorant'ta ban riski taşıyormuş çünkü korkuyorum.
Kullandığınız çalışmıyor öyle değil mi?
Orjinalini neden denemiyorsunuz?
"Valorant'ta ban riski taşıyor" diyen kişiyi de sorgulamak lazım.
Valorant tracker uygulamaları bile ban atmazken o mu atacak?

Kullandığınız çalışmıyor öyle değil mi?
Orijinalini neden denemiyorsunuz?
"Valorant'ta ban riski taşıyor" diyen kişiyi de sorgulamak lazım.
Valorant tracker uygulamaları bile ban atmazken o mu atacak?

Yok kullandığım çalışıyor kalıcıda yaptım ama gereğinden fazla ms cıkartıyor Frankfurt serverinde bende İstanbul serverini çok fazla sevmiyorum.

DC girmek için olabilir.

DNS kullanması büyük bir ihtimal ping arttıracak.
DPI açınca ping oluyorsa tarayıcı tabanlı(eklenti) VPN-Proxy kullanarak DC girebilir.
Ben Türk Telekom kullanıyorum, yukarıda yazmış olduğum ayar (bende) ping yapmıyor.

Goodbyedpi'ı silin. Bu rehberdeki ByeDPI'ı kullanın. Ayrıca mesajın sonundaki Discord'a özel DNS işlemini de yapın. Böylece yaptığınız DNS ve DPI işlemleri sadece Discord için olur Valorant falan etkilenmez.

Dns de uygulamaya özel mi?
Dns ping yapmaz mı?
Goodbyedpi'ı silin. Bu rehberdeki ByeDPI'ı kullanın. Ayrıca mesajın sonundaki Discord'a özel DNS işlemini de yapın. Böylece yaptığınız DNS ve DPI işlemleri sadece Discord için olur Valorant falan etkilenmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı