Çözüldü GoodbyeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün Türk Telekom bağlattım evime, Discord'a 0 ms ile girmek için GoodbyeDPI kullanmak istedim ancak 2_any_country_dnsredir dosyasını açtığımda hiçbir yere erişim sağlayamıyorum. Ne Discord ne Google ne da başka bir uygulama. Bu nasıl çözebilirim acaba? Tüm ISS'leri kıran bir video var denedim ancak o da olmadı. Türk Telekom kullanıp sadece 2_any_country_dnsredir dosyasını açıp girmeniz yeterli deniliyor ancak onu yaptığımda bu defa hiçbir yere erişim sağlayamıyorum bunu nasıl çözebilirim acaba?

Çözüm
Maalesef yaptım olmadı. Anlaşılan WARP dan devam edeceğiz.

@nickyokaga Hocam galiba çözdüm baya bi araştırma yaptım bu 2_any_country_dnsredir dosyasında düzenleme yapıp parametre kısmını -9 dan -5 e çekince çalıştığını söyleyen insanlar vardı. Bende öyle yaptım ancak yine çalışmadı bu defa sadece 2_any_country olan dosyaya aynı işlemi yaptım ve çalıştı Discord ve her yere girebiliyorum. Umarım bir sıkıntı olmaz.
Maalesef yaptım olmadı. Anlaşılan WARP dan devam edeceğiz.

@nickyokaga Hocam galiba çözdüm baya bi araştırma yaptım bu 2_any_country_dnsredir dosyasında düzenleme yapıp parametre kısmını -9 dan -5 e çekince çalıştığını söyleyen insanlar vardı. Bende öyle yaptım ancak yine çalışmadı bu defa sadece 2_any_country olan dosyaya aynı işlemi yaptım ve çalıştı Discord ve her yere girebiliyorum. Umarım bir sıkıntı olmaz.

Son düzenleme:
Çözüm
Bendede aynı sorun vardı TTNET ile çalışmıyordu dediğinizi yapınca çalıştı gerçekten. Bir teşekkür etmek istedim.

merhaba bende laptoptan deniyorum goodbyeDPI turkey indirdim geçen ay çalışıyordu şimdi olmuyor 2_any_country dosyası nerede ben bulamadım

merhaba bende laptoptan deniyorum goodbyeDPI turkey indirdim geçen ay çalışıyordu şimdi olmuyor 2_any_country dosyası nerede ben bulamadım
Burada attığım kendim hazırladığım Goodbyedpi .bat dosyalarını deneyin birkaç kişide böyle çözdük.

.rar indiriyor o da açılmıyor tekrar deneyeceğim

.rar indiriyor o da açılmıyor tekrar deneyeceğim
işe yaramadı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…