Çözüldü GoodbyeDPI Türkiye çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RonexoRR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus rx 6750xt
İntel i3 12100f
16 gb ram
Asus h610m mk4 d4
GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu yükledim ancak çalışmıyor. İnternetim Superonline, Türkiye versiyonunda bu marka için alternatif dosyalar vardı bende yükledim ancak hiçbir şekilde Discord vesaire açılmıyor Kaspersky kullanıyordum onu kaldırıp tekrar denedim yine hiçbir tepki vermedi. Bunu nasıl çözebiliriz?

Çözüm
Evet yönetici olarak çalıştırıyorum.
Denetim Masası> Ağ ve İnternet> Ağ ve Paylaşım Merkezi> Ethernet> Özellikler> İnternet Protokolü Sürüm 4:

Ayarına tıklayın.
1745077925043.png

Böyle yapın ve tekrardan deneyin. Eğer olmazsa Ethernet kablosunu sök tak yap.
GoodbyeDPI Türkiye versiyonunu yükledim ancak çalışmıyor. İnternetim Superonline, Türkiye versiyonunda bu marka için alternatif dosyalar vardı bende yükledim ancak hiçbir şekilde Discord vesaire açılmıyor Kaspersky kullanıyordum onu kaldırıp tekrar denedim yine hiçbir tepki vermedi. Bunu nasıl çözebiliriz?
İşletim sisteminiz nedir ? Windows 11 kullanırken bendede sorun çıkarmıştı.

DPI turkey i kurarkenbende sıkıntı aşadım normalde Windows 11 kullanıyordum ama sistemim yetmediğiiçin Windows 10'a geçtim normalde Windows 11 de çalışırken Windows 10 geçtiğimde çalışmadı (laptop kullanıyorum)çözüm önerisi olan var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı