GoodbyeDPI Turkey çalışmıyor

Bu dediğiniz alternative dosyaları sırayla mı çalıştırmam lazım? Çünkü şu anda internetteki de açılmıyor.
Hayır. Birini çalıştırın eğer düzelmezse service_remove yi yönetici olarak çalıştırın, ardından diğer alternative dosyasını çalıştırın o da olmazsa yine service_remove çalıştırarak böyle böyle bütün alternative dosyalarını deneyin.

Hayır. Birini çalıştırın eğer düzelmezse service_remove yi yönetici olarak çalıştırın ardından diğer alternative dosyasını çalıştırın o da olmazsa yine service_remove çalıştırarak böyle böyle bütün alternative dosyalarını deneyin.

Turkey_dnsredir_alternative4_superonline bunları çalıştıracağım değil mi? Service_install_dnsredir_turkey_alternative2_superonline bunları değil.

GoodbyeDPI bulunamıyor diyor.

Bir dk, yanlış dosyayı açmışım. Her açıp sildiğimde aç kapa mı yapmam lazım pcye.
Yok hocam, ben diğer iss lerle karıştırdım aç kapayı.

GoodbyeDPI bulunamıyor diyor.

Bir dk, yanlış dosyayı açmışım. Her açıp sildiğimde aç kapa mı yapmam lazım pcye.
Hocam Windows virüs olarak algılamış olabilir.

Hallettim hocam. Dosyayı tekrardan silip kurdum. Yani şuanda Wi-Fi ile bağlıyım. Bir sorun yok. Açıldı. Şimdi Ethernet ile deniyeceğim.

Bu arada Wi-Fi DNS'im
77.88.8.8
77.88.8.1

1.1.1.1 1.0.0.1 ile de denedim şuan çalışıyor WiFi'de

Hallettim hocam. Dosyayı tekrardan silip kurdum. Yani şuanda Wi-Fi ile bağlıyım. Bir sorun yok. Açıldı. Şimdi Ethernet ile deniyeceğim.

Bu arada Wi-Fi DNS'im
77.88.8.8
77.88.8.1

1.1.1.1 1.0.0.1 ile de denedim şuan çalışıyor WiFi'de
Çok gariptir şuanda Ethernet ile açılmıyor.

Dosya Ekleri

• 1736187820558.png
    1736187820558.png
    48 KB · Görüntüleme: 57

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı