wherwismymnd
Centipat
Yeniden başlat yaptınız mı?DNS normale aldım şu an internetten giriyor Discord'a ama uygulamadan girmiyor.
Yeniden başlat yaptınız mı?DNS normale aldım şu an internetten giriyor Discord'a ama uygulamadan girmiyor.
Yeniden başlat yaptınız mı?
Hayır. Birini çalıştırın eğer düzelmezse service_remove yi yönetici olarak çalıştırın, ardından diğer alternative dosyasını çalıştırın o da olmazsa yine service_remove çalıştırarak böyle böyle bütün alternative dosyalarını deneyin.Bu dediğiniz alternative dosyaları sırayla mı çalıştırmam lazım? Çünkü şu anda internetteki de açılmıyor.
Hayır. Birini çalıştırın eğer düzelmezse service_remove yi yönetici olarak çalıştırın ardından diğer alternative dosyasını çalıştırın o da olmazsa yine service_remove çalıştırarak böyle böyle bütün alternative dosyalarını deneyin.
Başı service ile başlayan dosyayı çalıştırın.Turkey_dnsredir_alternative4_superonline bunları çalıştıracağım değil mi? Service_install_dnsredir_turkey_alternative2_superonline bunları değil.
Başı service ile başlayan dosyayı.
Bir dk, yanlış dosyayı açmışım. Her açıp sildiğimde aç kapa mı yapmam lazım pcye.GoodbyeDPI bulunamıyor diyor.
Yok hocam, ben diğer iss lerle karıştırdım aç kapayı.GoodbyeDPI bulunamıyor diyor.
Bir dk, yanlış dosyayı açmışım. Her açıp sildiğimde aç kapa mı yapmam lazım pcye.
Hocam Windows virüs olarak algılamış olabilir.GoodbyeDPI bulunamıyor diyor.
Bir dk, yanlış dosyayı açmışım. Her açıp sildiğimde aç kapa mı yapmam lazım pcye.
Sanmıyorum güvenliğim kapalı.Yok hocam ben diğer iss lerle karıştırdım aç kapayı.
Hocam Windows virüs olarak algılamış olabilir.
Bulunamadı hatası... Garip. Daha önce görmemiştim.Sanmıyorum güvenliğim kapalı.
Çok gariptir şuanda Ethernet ile açılmıyor.Hallettim hocam. Dosyayı tekrardan silip kurdum. Yani şuanda Wi-Fi ile bağlıyım. Bir sorun yok. Açıldı. Şimdi Ethernet ile deniyeceğim.
Bu arada Wi-Fi DNS'im
77.88.8.8
77.88.8.1
1.1.1.1 1.0.0.1 ile de denedim şuan çalışıyor WiFi'de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.