GoodbyeDPI Turkey çalışmıyor

İnternet sağlayıcınız, driverlerinize ve nasıl calıştırdığınıza bağlı çalışması.

İki gün öncesine kadar sorunsuz çalışıyordu. Çalışmamaya başlayınca modemimi sıfırladım, manuel olarak DNS değiştirdim, kablomu sök tak yaptım, hem Windows 10 hem 11 olmak üzere format da attım, en son Realtek driverlarını da kurdum sildim hiçbiri fayda etmedi. GIBIRNet kullanıyorum. Anlamadığım şey neden kendiliğinden bozulduğu.

service_install_dnsredir_turkey dosyasını yönetici olarak çalıştırıp bilgisayarı yeniden başlat yaptınız mı?

Hocam yaşadığınız sorunun birebir aynısını yaşıyorum internetten giriyor ama discorda girmiyor ilginç bir şekilde arkadaşımda sorunsuz çalışıyor anlayamadım.
Bro ben MSI kullanıyorum, Killer Intelligence diye bir ethernet zart zurt şeysi var, görev yöneticisinde açıksa Killer yazan her şeyi kapat kabloyu tak çıkar düzeliyor, bende öyle oldu eğer sende de varsa o program kapat onu.

Daha goodbyedpi sorunsuz çalışıyor, olmadı ş adımları dene, Killer varsa sil > Goodbyedpi dosyasından remove yönetici çalıştır > service_install_dnsredir_turkey yönetici çalıştır > ethernet kablonu bilgisayarına çıkar tak > discordu yeniden başlat.

Geçenlerde ben de bi Intel update'i yaptım Driver şeysinden, ethernetle ilgili bişi güncellendi sorun oluştu sorunsuzdu yoksa benimde. DNS 1.1.1.1 1.0.0.1 yapmayı unutma.

Hocam birebir aynı sorun bende de var. GıbırNet'in kendi altyapısından internet alıyorum. Hızımdan, fiyatlandırmasından çok memnunum aslında. Discord kısıtlaması geldiği günden beri goodbyedpi ile sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyordum. 2 gün önce sizin de söylediğiniz gibi kendiliğinden durduk yere goodbyedpi'ın hiçbir yöntemi işe yaramamaya başladı. Epey farklı yol denesem de çözebilmiş değilim.

Hocam yüksek ihtimalle arka planda bir şeyler değiştirdi bizimkiler... Ben çözüm olarak WARP ile sesliye girdikten sonra WARP'ı kapatmayı buldum. Diğer türlü oyunlardaki 3-5 pingim 50-60 oluyor. WARP kapalıyken yayın açma, fotoğraf, mesaj gönderme özelliklerinden maalesef feragat etmek durumunda kalıyorsunuz ama sesli sohbette bir sorun çıkmıyor.

Şu anlık çözümü Surfshark üzerinden yalnızca Discord için VPN'i açmakta buldum. Böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum, dün keşfettim.

Ayarlar > Vpn Ayarları > Bypasser > Route via VPN özelliğini aktif ettikten sonra Discordu seçerek VPN'i yalnızca Discord için aktif etmiş oluyorsunuz. Kıbrısa bağlandığım için de herhangi bir gecikme vb. bir şeyle karşılaşmadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_22.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 61
Gıbırnet'te sadece Discord'un ilk açılışı engelli birkaç haftadır. Discord'a VPN ile giriş yaptıktan sonra VPN kapatıp normal devam edebiliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…